Работа-мечта или 6 месеца в живописния Канкун - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Работа-мечта или 6 месеца в живописния Канкун
Автор: Peika.bg
Работа-мечта или 6 месеца в живописния Канкун

Затворете очи и се представете най-хубавото място, на което сте били.

Слънцето ви гали нежно, усещате топлия пясък под краката си, а солената синьо-зелена вода ви охлажда в горещите часове от деня

А сега си представете, че всичко това се случва в един от най-екзотичните мексикански градове – Канкун, който със сигурност бихте искали да посетете. Е, вече имате възможност да прекарате там 6 месеца и всички изброени дейности да са вашата работа, за която дори да получавате пари и то не малко.

Знаем, че звучи невероятно, но според информация, публикувана от сайта на града
се търсят хора, които буквално да се забавляват, докато работят. Екипът на сайта е в процес на търсене на подходящи кандидати, които да прекарат половин година в Канкун, като задачата им ще е да популяризират мястото.

Те ще получават 10 000 долара заплата месечно, за да изследват културата, забележителностите и всичко свързани с Канкун. Задълженията им ще се изразяват в това да създават видео материали и да разказват увлекателни истории за преживяното. Сайтът за пътешествия определя позицията като „Канкун експириънс офисър“.

Звучи прекрасно, нали? 
Освен това добрите новини са, че за мястото не се изисква предишен опит. За да убедите работодателите обаче, че точно вие сте най-подходящият кандидат, трябва да подготвите видео, което да е дълго 1 минута. В него трябва да разкажете защо именно вие сте човекът, който те търсят. Следва попълване на форма за кандидатстване. Ако сте се засилили за позицията обаче, прочетете всички условия, за да сте наясно с подробностите около работата като цяло. Крайният срок за кандидатстване е 17 декември, така че не му мислете много.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин