Ресторантът, в който краката ти са под вода - Хапване и пийване - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Ресторантът, в който краката ти са под вода
Автор: Peika.bg
Ресторантът, в който краката ти са под вода

Какво ще кажете за вкусен обяд в непосредствена близост до водопад? Звучи прекрасно, нали? 

Има един ресторант във Филипините, който се намира непосредствено край водопад Лабасин и е перфектното място за хората, които обичат да съчетават всяко приключение с екзотично хранене.

Това ексцентрично място със сигурност си заслужава да бъде посетено – особено ако искате да усетите
течащата вода под краката си, докато се намирате в ресторант.

Там може да опитате традиционни храни и да се полюбувате на пейзажа. За да бъдем максимално акуратни обаче, ще убием романтиката с факта, че водопадът не е естествен. Всъщност той се явява преливник на язовир, но това по никакъв начин не прави престоя там по-малко вълнуващ и приятен.

Представете си само – бамбуковите маси са разположени само на няколко крачки от водопада, откъдето се открива прекрасна гледка. Мигновено се потапяте в прохладна и освежаваща атмосфера. В същия момент голямо количество бистра вода се спуска стремително надолу, точно до масата, на която похапвате някое засукано филипинско ястие. В това време краката ви са потънали във водата, която ви успокоява и създава усещането за свежест и комфорт.

Ако сте любители на релакса, в пълния смисъл на думата, може да се насладите на приятен масаж в близост до водната стена. Ако сте почитатели на по-приключенските забавления, може да се отдадете на гребане с бамбуков сал по Лабасин, както и на турове с джип в селските райони, намиращи се в региона. Друга колоритна атракция, която мястото предлага е брането на кокосови орехи.Колкото и странно да звучи, то предизвиква огромен интерес сред чуждестранните туристи.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Хапване и пийване
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин