С какво пътуване да изненадаме половинката си според зодията? (част 2) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
С какво пътуване да изненадаме половинката си според зодията? (част 2)
Автор: Peika.bg
С какво пътуване да изненадаме половинката си според зодията? (част 2)

Ако искате да изненадате партньора си с пътуване извън страната, може да ви помогнем при избора на дестинация.

Затова този път решихме да ви разкажем на какви места биха предпочели да отидат представителите на различните зодии.

Първите шест зодии можете да видите ТУК.

Везни

Везните са най-романтичният зодиакален знак. За да накарате партньора си да се почувства като в истинска приказка, ви съветваме да изберете замъка Нойшванщайн в Германия. Мястото наистина е магично.

Скорпион

Ако вашият партньор е скорпион, то той проявява сериозна страст към повечето неща и най-вече в отношенията ви. Розите и шампанското обаче са прекалено традиционни, затова заложете на романтичен залез над Егейско море. Може да изберете дестинация като Санторини, Гърция – обявен за един от най-романтичните острови в света.

Стрелец

Представителите на тази зодия винаги копнеят за приключение, затова можете да ги заведете в Кения, Африка, където да се насладите на нова култура и съвсем различни пейзажи. Можете да наемете и балон с горещ въздух и така да прекосите саваната.

Козирог

Козирозите са амбициозни и посветени партньори, които заслужават нещо традиционно, но далеч не скучно. Затова можете да заведете любимия човек в Сансер, Франция. Там ви очакват красиви хълмисти улички със старинни къщи и кафенета с удивителни гледки към долината.

Водолей

Ако вашият партньор е представител на тази зодия, то той със сигурност е любопитен, с богато въображение и харесва нестандартното. Заведете го в Барселона, Испания и посетете парка Гюел, където да се насладите на шедьоврите на Антони Гауди, както и на гледката от „Кулата на трите кръста“, откъдето да разгледате града.

Риби

Рибите са най-щастливи, когато могат да се откъснат от ежедневието и да се радват на красив пейзаж около тях. Със сигурност бихте впечатлили половинката си като я заведете в Кауай, Хаваи. Там ви очакват невероятна природа с гъсти тропически гори и прекрасен романтичен плаж.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин