Събития за деца този уикенд (15-17 април) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Събития за деца този уикенд (15-17 април)
Автор: Peika.bg
Събития за деца този уикенд (15-17 април)

Къде какво интересно се случва за деца този уикенд. Вижте нашите любими събития за деца, заради които си заслужава да мръднете насам-натам през почивните дни. 

Ако не намерите своето събитие, разгледайте и нашата секция С деца на път, както и стотиците ни идеи за уикенд пътешествияВижте и списъка с любимите ни събития през уикенда (версия за върастни).

СОФИЯ

Фестивал на изкуствата за Цветница и Великден - вход свободен

15-17 април, хотел България 

Ръчно изработени предмети, игри и работилници за деца очакват посетителите. Фестивалът на изкуствата и занаятите обявява своето издание, посветено на Цветница и Великден, съчетавайки в едно красотата и традициите на двата празника. Базарът ще се проведе между 15 и 17 април в хотел „България“ (ресторант „България) в София, бул. "Цар Освободител", 4 като ще е отворен всеки ден между 11 и 19:30 ч. Повече за фестивала.

*

Куклен театър в Младежки театър

17 април, Младежки театър

От 11:00 в Голяма зала ще се играе "Карлсон, който живее на покрива". Вижте още от програмата на Младежкия театър.

*

ПЛОВДИВ

Куклен театър в Държавния куклен театър

16 и 17 април

Този уикенд гледайте в пловдивския куклен театър "Червената шапчица" (събота, 10:30 часа) и "Патето Жълтурко" (неделя, 10:30 часа.). Вижте още от месечната програма на Пловдивския куклен театър.

*

СТАРА ЗАГОРА

Куклен театър в Стара Загора

17 април, неделя

Тази неделя в Старозагорския куклен театър гледайте „Пипи Дългото чорапче" (11 часа). Следете и месечната програма на кукления театър в Стара Загора.

*

К А У З И

Колело за смет, за дете велосипед - благотворителна кампания

до 5 юни, цяла България

"Една кампания на работилница за велосипеди 1bike.bg: По време на кампанията хора от цялата страна ни изпращат техните стари, счупени или здрави велосипеди, които не използват. Ние ги събираме, ремонтираме счупените и заедно със социалните служби определяме кой велосипед за кое дете ще е най-подходящ. В първото издание на кампанията през 2015 г. хора и компании дариха 110 велосипеда, като от тях успяхме да отремонтираме и подарим 70 на социално слаби деца от Дряново." Целта за 2016 година е да бъдат събрани и отремонтирани 200 велосипеда. Научи как да дариш велосипед тук.

Открийте още идеи за интересни събития в България и по света в нашата секция Събития.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин