Събития за деца този уикенд (21-23 ноември) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Събития за деца този уикенд (21-23 ноември)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития за деца
Събития за деца този уикенд (21-23 ноември)

Къде какво интересно се случва за деца този уикенд - ето ги нашите любими идеи от куклен театър до семейна събота в музея. Вижте и избраните от нас събития за уикенда (версия за възрастни).

Благотворителен концерт за Деня на християнското семейство

21 ноември, София

В Националния дворец на децата стартират поредицата от празнични събития с благотворителен концерт по случай Деня на християнското семейство - началото е в 18:30 часа. Още от коледната програма на Националния дворец на децата.

*

Който не работи, не трябва да яде в Кукления театър в Стара Загора

23 ноември, Стара Загора

Тази неделя в кукления театър в Стара Загора ще можете да гледате "Който не работи, не трябва да яде". Още от програмата на кукления театър в Стара Загора.

*

Спящата красавица и Пинокио в Младежкия театър, София

22 и 23 ноември, София

Вечните истории за Спящата красавица и Пинокио, през погледа на актьорите от Младежкия театър. Повече за постановката "Спящата красавица" (22 ноември), за постановката "Пинокио" (23 ноември) и за програмата на Младежкия театър.

*

Семейна събота в Политехническия музей

22 ноември, София

Темата на семейната събота в Политехническия музей през ноември е окото. Как работи човешкото око? А това на пчелата? Колко очи има осата? С колко пиксела разполага окото? Защо имаме две очи? Как е направено 3D киното? На тези и още много въпроси ще отговорят в музея тази събота. Повече информация за Семейна събота в музея.

*

Представления в Кукления театър в Пловдив

22 и 23 ноември, Пловдив

Тази събота и неделя в Кукления театър в Пловдив ще можете да гледате "Голямото пътешествие на малкото крокодилче" (събота) и "Педя човек - лакът брада" (неделя). Вижте програмата на Държавен куклен театър Пловдив.

*

Национален конкурс за изработване на кукли ангели

27 октомври - 7 декември, цялата страна

Националният конкурс "Виж моя ангел" кани всички деца да изработят кукли ангели в навечерието на Коледа. Вижте повече за конкурса "Виж моя ангел".

*

Лъчеви преходи към хижа Козя стена

22 ноември, х. Козя стена, Троянски Балкан

Почувствайте магията на зимната планина, научете повече за живота на хижаря и станете част от една страхотна благотворителна кампания. Вземете и децата си - безплатно е за тях. На първите лъчеви преходи стана ясно, че те се забавляват най-много. Няколко лъча ще потеглят едновременно към хижа Козя стена на 22 ноември. Записванията са до 18 ноември. Повече информация за лъчевите преходи, повече информация за кампанията Професия Хижар.

*

Сладки пороци & спомени

до 31 януари 2015 г., Етъра

Гостуващата изложба в Етъра разказва за захар, кафе и сие от минали времена. Потопете се в сладкия свят на миналото, вижте гигантското Суперлукче и други любопитни захарни експонати. Подробности за изложбата Сладки пороци & спомени.

*

Вижте всички събития по дата, град и интереси.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин