Само в Япония: Туристическа агенция за плюшени играчки - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Само в Япония: Туристическа агенция за плюшени играчки
Автор: Мария Ангелова

В живота на всяка плюшена играчка идва момент, в който трябва да остави сигурността и удобството на дома и да поеме по широкия свят, за да види какво се случва там. Или поне така смятат от една от най-странните туристически агенции – Унаги Травел. Японската агенция предлага само и единствено пътешествия, екскурзии и почивки за плюшени играчки. Ако историята на Истинския Типун ви се е видяла странна, вероятно вече не смятате точно така.

За да изпратите любимата си играчка на път, трябва първо да я пуснете по пощата до адреса на японската агенция, след което те ще се погрижат за всичко останало. Единственото условие е пътникът да не тежи повече от 250 грама. Цените на туровете варират от 45 долара за панорамна обиколка на Токио до по-далечни дестинации като Европа и САЩ (където цените зависят от маршрута).

Всъщност туристическата агенция е насочена към хора, които по различни причини не могат сами да пътуват – имат страх от летене, здравословни проблеми или просто не разполагат с достатъчно средства. Някои от тях успяват да съпреживеят приключенията на плюшените си приятели толкова реално, че използват услугите на агенцията отново и отново.

От Унаги травел се ангажират всеки ден да публикуват във фейсбук страницата си снимки от екскурзията на играчките, за да сте сигурни, че се забавляват и всичко с тях е наред.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин