Съвети за практично подбиране на гримове за пътуване - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Съвети за практично подбиране на гримове за пътуване
Автор: Peika.bg
Съвети за практично подбиране на гримове за пътуване

Следващите редове ще бъдат насочени към дамите, които обичат да носят част от гримовете си по време на път.

Вижте как по-компактно да опаковате декоративната козметика така, че да се събира в малък несесер, да не заема много място, но да ни бъде максимално ефективна за всякакви визии – ежедневни, бизнес и вечерни. Ще ви дадем няколко съвета за това как да поберете всички необходими гримове в несесер с размер 23х14 см.

Нека започнем с фон дьо тена, с който лесно и бързо да изравните тена на лицето. Освен него можете да вземете и палитра за контур, която служи и за фиксиране на лицето или пудра.

Добавете и руж, богата палитра сенки, в която да има матови кафяви сенки, които ще можете да използвате за оформяне на веждите, както и черни сенки, които да служат и за очна линия. Нека присъстват и по-неутрални цветове за ежедневни визии, както и по-тъмни нюанса за опушени гримове.

 

Съвети за практично подбиране на гримове за пътуване

За всеки случай вземете и черен молив в несесера и спирала. Добавете и балсам за устни, както и две червила – едното с лек нюанс, подходящо за деня, а другото с такъв, подходящ за вечерта. 

След това идва ред на способите за нанасяне на грима. Добре е да сложите в багажа си двойна четка (от едната страна пухкава и обемиста за руж, а от другата – плоска за фон дьо тен или хайлайтър) и втора двойна четка – за поставяне на сенки в основата на миглите, вътрешните ъгълчета на очите или за оформяне на веждите. Вземете и една пухкава четка, която помага за преливане на цветовете, както и една малка четка, която от едната страна е фина за нанасяне на очна линия, а от другата има гъбичка за опушване на окото.

Съвети за практично подбиране на гримове за пътуване

Е, това е цялата най-важна козметика, която може да бъде побрана само в един несесер. Съветваме ви да не вземате голям брой гримове. Изберете практични неща, които да използвате за разнообразни случаи и поводи. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин