Съвсем скоро... - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Съвсем скоро...
Автор: Peika.bg
Съвсем скоро...

Скоро ще мине...

Скоро новите случаи на заразени ще започнат да намаляват. Скоро ще има повече излекувани. Скоро болните ще започнат да чуват - "Вече си здрав!". Скоро болниците ще опустеят. Скоро пандемия няма да има. Скоро ще отмине вируса.

А до тогава - стойте си вкъщи. Нека се преборим заедно с предстоящите трудности, да стиснем зъби колкото можем, за да отмине целият този ад и скоро да си кажем: вече всичко е наред.

Скоро ще може пак свободно да излизаме, да се усмихваме, да се прегръщаме, да се целуваме, да стоим спокойно по пейките в парка, говорейки си за всичко, което ни вълнува. Скоро децата ще щъкат свободно по улиците, ще играят на топка и ние с радост ще чуваме "Пу за мен!" от съседния ъгъл. Скоро ще можем да пътуваме, да отидем на друго място без да се притесняваме, че нещо ни застрашава. Скоро ще гледаме телевизия без да чуваме думи като "вирус", "епидемия", "пандемия", "нови смъртни случаи" и т.н. Много скоро ще гледаме телевизия и от там ще ни съобщят какво ще е времето утре, за да знаем къде може да отидем, за да се порадваме на топлите слънчеви лъчи.

Скоро ще оценим...

Скоро ще оценим близките си и колко много означава това те да бъдат здрави и до нас. Скоро ще оценим детската глъч и смях и повече няма да ни се случи да ни дразни хорския шум, защото ще си спомним и ще знаем, че няма по-хубаво от това да чуваш смях и оживление. Скоро ще оценим какво сме имали и какво имаме. Ще се радваме на песента на птичките, на красивата природа, на уханието на цветята, на кратката разходка в парка, на обикновения ден, на живота, който имаме... 

Промяна...

Скоро всичко ще се промени. Скоро ще бъдем по-осъзнати, по-обичащи, по-доволни, по-благодарни, по-оценяващи, по-щастливи... 

Ценете всяко дребно нещо в своя живот, защото виждаме, че за един миг може да ни бъде отнето! Радвайте се с цялото си сърце на света и обичайте, защото това е смисъла на нашето съществуване. Стиснете още малко зъби, за да мине всичко и да чуем най-накрая добрата вест от телевизионния екран, където с радост ще ни кажат: "Всичко е наред!".

Съвсем скоро...

Не ви обещаваме кога, но ви обещаваме, че някой ден всичко това ще мине, ще остане само спомен като от лош сън, но до тогава ние ще можем да оценим всичко, което ни очаква...

Очаква ни много смях, приятели, събирания, обич и много, много обикновени и толкова любими дни, защото най-накрая разбрахме, че всеки "обикновен" ден е вълшебен и сме благодарни, че можем да го изживеем.

Съвсем скоро... само почакайте!

Let's Travel from Chris Arnold on Vimeo.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин