Скок с бънджи от иглолистно дърво (видео) - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Скок с бънджи от иглолистно дърво (видео)
Автор: Иван Чорбаджийски
Скок с бънджи от иглолистно дърво (видео)

Скоковете с бънджи са кажи-речи най-безопасният начин да си вдигнеш адреналина (зависи от индивидуалния праг на адреналиновата поносимост все пак), но това не означава, че трябва да побъркване да скачате от мостове, мостове и още мостове. Вариантите за разнообразяване на бънджи скока са много – от пещери до кранове, балони, скални арки... А както се видя в класацията за най-страшните места за скок, също и язовирни стени, бизнес кули и шосета.

Видеото, на което попаднах обаче, ме накара да добавя нова цел в списъка си: скок от иглолистно дърво. Високо иглолистно дърво. Между други иглолистни дървета, които са обезпокоително близо, но затова пък ентусиастите са с каски.

Бонус е и че трябва преди да скочите, да се покатерите сами на дървото. Назад към природата! Представете си, ако трябваше да се катерите по подпорните колони на мостовете, от които скачате.

От мен браво на младежа, който скача с костюм. И поздравления, че не виждаме главата на нито един бънджист да отскача от ствола на съседно дърво.

С други думи - радвайте се на живота, кой както може :)

Тази статия ви хареса? Присъединете се към Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътешествия, приключения, близки и далечни маршрути! 

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин