Снежна идилия във Врачански Балкан - Зима и ски - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Снежна идилия във Врачански Балкан
Автор: Peika.bg

Врачанския Балкан е сбъдната мечта за всеки пътешественик, който е поел из България в търсене на красотата и величието на природата, историята и културното ни наследство.

Той е дом на пещери, водопади и манастири. Приютил е в зелените си прегръдки забележително биоразнообразие и велики моменти от Българската история.

Врачанския Балкан събира в себе си всичко необходимо за пълноценното туристическо изживяване. Екстремни скални спускания и селски туризъм са само малка част от нещата, които можете да правите. 

Всеки сезон разкрива различен облик и чар на това толкова обичано място. Но зимата... Зимата е покрила със своя пухкав, снежен юрган всичко наоколо и го е превърнала в приказна история. Малки кристалчета блестят навсякъде. Дърветата са сякаш нарисувани от най-изкусната ръка на художник

Всичко е бяло, величествено, изкусно, красиво, спиращо дъха... Когато и да посетите Врачанския Балкан няма да сгрешите, но не пропускайте зимата! Зимната приказка, която разказва балкана, трябва да бъде чута. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Зима и ски
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин