Тази булчинска рокля е пътувала повече от вас - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Тази булчинска рокля е пътувала повече от вас

Има една сватбена рокля, която е пропътувала почти 240 хиляди километра за 5 години. Вероятно това е повече, отколкото са изминали през последните 10 години повечето хора, които ще прочетат тези редове.


Нейната притежателка Дженифър и съпругът й Джеф, който е автор на фотографския проект "Една жена, една рокля, един свят“ (One Dress, One Woman, One World), се женят преди пет години на Великденските острови, разказват Jenite.bg.

След сватбата обаче съдбата на бялата рокля е по-различна от това, което се случва с всяка стандартна булчинска рокля. Дженифър и Джеф не спират да обикалят света и да заснемат красотата му на фона на една булка. Или да заснемат красотата на една булка на фона на света...

Какво ли е усещането да обличаш булчинската рокля отново и отново? „За мен чувството не е непременно същото като в сватбения ни ден, но е прекрасно напомняне за връзката и любовта, която имаме. Женени сме от 5 години и въпреки че засега нямаме планове за други фотографски проекти, дори не сме и доближили края на този!“, сподели Дженифър специално за Peika.bg. Вижте и някои от прекрасните места, които роклята и семейството са посетили.

Напред към галерията ни! Още снимки на роклята можете да видите в Jenite.bg.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин