Топ 5 пътешественически предложения за брак - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Топ 5 пътешественически предложения за брак
Автор: Стефан Стефанов
Топ 5 пътешественически предложения за брак
Снимка: Michelangelo Carrieri

Човек трябва добре да помисли дали да стигне до предложение за брак, но ако стигне, то по-добре да гледа предложението да си го бива. Париж и Рим са дестинации, изтъркани като стелката пред вратата на бракоразводен адвокат. Шампанско под звездите вече не е нещо, което не може да се случи и през уикенда. Като цяло, в западната култура изразът „Ще се омъжиш ли за мен?“ не е нещо, което хората не изричат по няколко пъти в живота си. Така че в наши дни става все по-трудно да направишш наистина готино предложение за брак.


На хората им липсва креативност, от което печелят компании за пътувания с цел предложения за брак. Те организират плана и го съблюдават до задаването на големия въпрос, след което всички живеят щастливо до края си, много ясно.

Търсенето на подобен род туристически услуги става все по-популярно и компании като Black Tomato стават все по-ангажирани да организират най-епичните и запомнящи се предложения за брак, защото всеки знае, че точно неговата любов е най-специална и бракът му ще продължи завинаги.

От компанията са организирали всякакви събития и някои от тях не са нищо особено откъм идея, освен че струват много пари и пейзажът е като от картичка, която ти праща някой, който вече мразиш, защото е на място, където няма да отидеш не за да се жениш, ами дори за да си потопиш краката в океана. 

Ето го обратното броене на най-добрите предложения за брак:

35801

5. Например, Малдивите, където за една двойка е имало осигурен полет до съотвения красив остров и там ги е чакал луксозен лагер с гурме, шампанско и предложение в полунощ под звездите. Доста гурме предложение като цяло, но хора всякакви.

35803

4. Една идея по-напред в оригиналността е било предложението на пенсионирана двойка, които са били на екскурзия в Китай. След като са били на частен тур на една от най-рядко посещаваните части на Великата китайска стена, компанията е уредила вечеря на свещи на залез. Вечеря на свещи на залез - това вярно е като от миналия век. Или от по-миналия. Добре, че поне на хората още им се занимава на тия години.

35804

3. Не е съвсем сигурно, но все пак предложението в Рио е било по-добро. Поради някаква причина хората, особено жените, изпитват огромно удоволстиве да има множество хора, които да станат свидетели на предложението за брак, бракът, след брака и живота им като цяло. Очевидно това е случаят с двойката от Копакабана, където специално организирана тълпа е изпълнила любимата песен на бъдещата булка по средата на плажа точно преди тя да получи предложение за брак от своя любим. Трябва да организират една пееща тълпа и за момента на раждането на първото им дете.

35806

2. Почти на първо място, но не съвсем, е мъжът, който е предложил на любимата си в Монголия. Той е искал неговото предложение да бъде нещо наистина оригинално и запомнящо се. Не като пръстен в салатата или корема на сьмога, не като готвач, който носи пръстена и го поднася неочаквано на таблата, под съпровод на цигулки, ами нещо не толкова клиширано. Като монголски ловец в Алтайските планини, който пуска своя красив Златен орел на лов и той се връща с пръстена за бъдещата младоженка в ноктите си. Добре, тук има проявено въображение в стил „Властелинът на пръстените“, но съпругата едва ли ще забрави този случай, защото обикновено щъркелите носят нещо, а не орлите.

35802

1. Безспорно първото място за най-приключенско и екстремно предложение е за двойка, която е пътувала из норвежкия архипелаг Лофотен. Двойката е плавала с платноходка из фиордите, след това се е изкачила пеша до 1161-метровия връх на Хигравстинден, откъдето са се пуснали със ски към бреговете и накрая са стигнали до годежния пикник долу. Ето това са истински пътешественици-екстремисти. Децата им ще колонизират Сатурн. Здраве и щастие за тях от Peika.bg!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин