Този уикенд - събития за всеки (9-10 ноември) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Този уикенд - събития за всеки (9-10 ноември)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд

Ето какво предстои през идните почивни дни (9-10 ноември 2013 г.). За да не пропуснете нещо интересно и после да кажете, че не сме ви казали.

Театър в аванс - ученически театрален фестивал

На сцената на кино "Влайкова" ще се проведе второто издание на ученическия театрален фестивал "Театър в аванс". Представления ще има на 9 и 10 ноември. Подробности за Театър в аванс.

9-10 ноември, София

Спирка Европа - София 2019

Представяне на поредицата от 19 късометражни филма на Деси Тенекеджиева, посветени на историята и забележителностите на София. Подробности за поредицата "Спирка Европа - София 2019".

9 ноември, София

Ретроспектива в памет на Федерико Фелини

В желанието си да отдаде почит на Федерико Фелини – известният италиански режисьор, който ни напусна преди 20 години, Италианският културен институт в София представя ретроспектива, посветена на неговите незабравими филми. Панорамата ще се проведе в София, между 5 и 28 ноември 2013 г. в рамките на фестивала "Киномания". Входът е свободен. Програма на филмите на Фелини и кината.

до 28 ноември, София

Handmade Революция

Музика, кръжоци за деца и хубава музика ще има по време на срещата на изкуството на ръчно изработените предмети Handmade Революция. Мястото е Studio 5, входът е свободен, подробности за програмата тук.

10 ноември, София

Древен Египет идва в Търговище

В Славейковото училище в Търговище ще бъде открита изложбата „Сюжети от Египет. Находки от българските музеи” на Регионален исторически музей – Шумен. Търговищките граждани ще могат да видят автентични артефакти, свързани с Древния Египет. Подробности за изложбата.

до 14 март 2014 г., Търговище

Концерт на японските звънчета

Дуо "Belly Love" ще представи уникалното творческо концертиране с 60 звънчета само с две ръце, което дава възможност не само да се създава музика, но е и завладяващо представление, което разкрива един нежен и наситен с много топлина иновативен музикален свят. Подробности за концерта на японските звънчета.

8 ноември, Хасково

*

Разгледайте всички събития в България и по света, по дати, теми и градове. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин