Учени заснеха истинска русалка край Гренландия? - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Учени заснеха истинска русалка край Гренландия?
Учени заснеха истинска русалка край Гренландия?
Снимка: Animal Planet

Двама датски учени са заснели уникални кадри на същество, което науката не е виждала досега и удивително много прилича на русалките от приказките, съобщи iNews.bg.

Излъчен преди няколко дни документален филм на телевизионния канал Animal Planet удиви света. Лентата, наречена "Русалки: Ново доказателство", само за три дни събра над 3,6 милиона гледания в интернет.

Kадрите са заснети на 6 март 2013 г. Те са направени в подводница в Гренландско море по време на подводната експедиция на д-р Торстен Шмит. Заснетото същество може да се окаже истинска русалка – от кадрите се вижда, че в горната си част на тялото му прилича на човешката, но от кръста надолу то има опашка като на риба.

Д-р Шмит разказва, че още в първия момент е осъзнал, че гледа в очите друг интелигентен биологичен вид. Ето и кратко интервю с двамата учени, плюс кадрите, които удивиха целия свят. А дали това е истина, преценете сами.

Междувременно се появиха и други кадри, на които са заснети русалки - темата буквално експлоадира в интернет. Ето и още едно видео от Animal Planet, на което се вижда русалка на камък, която се гмурва в морето, след като разбира, че е забелязана. Отново - дали това е истина, преценете сами.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
ELICA, 13.06.2013 | 09:23
Rusalki,pove4e mi prili4at na izvanzemni sa6testva...Ne bih iskala da gi sre6tna vav vodata :)))))))))))0
Kremena Peteva , 07.06.2013 | 10:01
невероятно , наистина ли това бяха русалки :) адското , супер яко
Абонирайте се за нашия бюлетин