Уикенд идея: Игрите на мозъка срещат силата на йогата - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Уикенд идея: Игрите на мозъка срещат силата на йогата
Автор: Peika.bg

Хората все повече търсят и се включват в по-интересни и забавни преживявания, съчетани с пътуване, запознанство с нови хора, практики и техники, както за обучение, така и за релакс!

CATRO BULGARIA и Yoga Space Ananda са организирали едно уникално, стойностно и интересно събитие в гр.Априлци, от 4 до 6 ноември. Един уикенд, в който през практики по Йога и Медитация да научите за неподозираните възможности на своя мозък и неговата способност за промяна и развитие!

Като част от водещата австрийска консултантска група – CATRO Personalberatung и dieBerater® , Катро България успешно трансформира международно ноу-хау в сферата на подбора, обученията и организационното развитие на локално ниво. Иновативна по дух, КАТРО е първата компания, която въвежда невронауката в българската бизнес среда чрез инструмент, наречен Neuro-Agility Profile™(NAP™) Advanced+.

NAP Advanced+ е инструмент за оценка, измерващ неврофизиологичните елементи, които влияят върху бързината и гъвкавостта, с които учите и обработвате информация. Има широко приложение в образованието и бизнеса за развитие на таланти, подобряване на ефективността, оптимизация на потенциала на мозъка и минимизиране на човешките грешки.

Уикенд идея: Игрите на мозъка срещат силата на йогата

Това не е психометричен тест, а инструмент за развитие, който цели подобряване невропластичността на мозъка. Neuro-Agility е отговорът на множество предизвикателства за човека, провокирани от динамично променящата се среда и дори подсигурява да бъдем една крачка напред. Развивайки неврологичния потенциал на своите служители, организациите си осигуряват мощно и устойчиво конкурентно предимство.

В предстоящия уикенд, CATRO и Yoga Space Ananda, ви канят на предизвикателството, в което ще центрирате своя вътрешен компас и ще пренастроите ума и съзнанието през съчетаването на Neuro-Agility и Йога.

В този сетивен есенен уикенд, ще научите как един от най-старите системи в света - Йога, със своите безкрайни възможности и инструменти ни помага да развиваме и усъвършенстваме своето физическо, ментално и енергийно тяло!
Уикенд, в който ще съчетаем Neuro-Agility и Йога и чрез тяхната сила ще постигаме баланс, гъвкавост, ефективност и саморефлексия и осъзнатост в ежедневието си.

****
Есента е подходящо време, в което да се обърнем към себе си и да потърсим вътрешна хармония и да заредим същността си за предстоящата зима.

Живеем в динамика на непрестанни предизвикателства и вярваме, че си готов за едно по-различно, по-сетивно, по-вълшебно предизвикателство! Предизвикателство, което ще разкрие безкрайните възможности на твоето съзнание и тяло!

В това динамично време на промени, имаме нужда от вътрешно центриране, отпускане и покой! Имаме все по-осезаемата нужда те да се превърнат в наша целенасочена практика, нормално състояние и начин на живот. Само така бихме могли да изградим здраве на душевно, ментално и физическо ниво.

Знаете ли, че докато сме живи в мозъка ни образуват нови неврони връзки? Полагайки константни усилия в дадена посока, ние можем непрестанно да подобряваме функциите на мозъка си.

Питате ли се често:
Къде изтича енергията ми? Защо все повече работя, а все по-малко съм удовлетворен? Защо не постигам резултатите, на които знам, че съм способен/на? Къде са препъни камъните в моята градина? И как да се справя с тях?
Как да влизам по-често и с по-голяма лекота в състояние на поток, където всичко ми се отдава с лекота и удоволствие? Как да открия своя вътрешен център и моето състояние на поток?

Кога и как е възможно да направите така, че да накарате вашият мозък да работи с по-голям капацитет, да е гъвкъв, да търси възможности, да се развива?! Само когато САМИ го направлявате! Само когато НИЕ му предоставяме нови и нови предизвикателства, с които да бъде търсещ, бърз и гъвкав!
А ние ви предоставяме инструментите! 

Уикенд идея: Игрите на мозъка срещат силата на йогата

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ПРЕЗ УИКЕНДА?

1. Ателиета и практики с Neuro-Agility Profile Assessment ™
Ще ви запознаем и преминем индивидуално през Neuro Agility Profile Assessment™ – уникален по рода си инструмент за изследване на потенциала на нашия мозък и факторите, които увеличават или възпрепятсват нашия потенциал

2. Всеки участник ще има възможност индивидуално да получи консултация за своя личен профил, базиран на кратката версия на Neuro-Agility Profile™, която ни помага да открием:

Как да повишаваме нашата гъвкавост, адаптивност и лекота да учим нови неща
Как да променим непродуктивни навици, които пречат на разгръщането на потенциала ни,
Нови перспективи за личностно израстване и благополучие,
Кои са твоите лични спирачки за постигане на оптимален баланс и удовлетвореност,
и ще се потопите в различни преживявания и методи, с които успешно ще преодолеете тези трудности по пътя си!

Ще намерите верни съмишленици по пътя си, които с емпатия, доверие и професионализъм ще ви съпроводят в това пътешествие към вътрешния баланс, хармония и цялостно функциониране на ум, душа и тяло.

3. Индивидуална Дебрийф Сесия за всеки участник за анализ на Neuro-Agillity Profile™, с Анелия Митева и Стефани Костова
4. Ще имаме йога практики и работилници
5. Йога нидра
6. Партньорска йога
7. Дихателни и Медитативни практики
8. Интересни и весели игри и „куизове”
9. Неврографика
10. Звукова терапия с тибетски купи
11. Здравословна вегетарианска храна, приготвена от вълшебните ръце на шеф @Albina Legurska Албина Легурска
12. Уютна йога зала
13. Време за почивка, чай и разходки, ако времето е подходящо!

Очертава се наистина забавно и супер любопитно!

 

За къщата:
Наш домакин ще е уютната къща за гости – Casa Apriltsi.

Neuro-Agillity Profile Assessment™ ателиетата ще се водят от Анелия Митева и Стефани Костова, CATRO България
Йога практиките ще се водят от Илиана Павлова, Yoga Space Ananda.

Цената за всичко - 389лв на човек, включва:
Neuro-Agillity Profile Assessment, който трябва да бъде предварително попълнен до 31.10, с цел генериране и анализ на вашия профил
всички йога практики
арт ателиетата
2 нощувки в двойна стая
2 закуски, 2 обяда и 2 вечери

За записване и въпроси:
0897/983430 – Илиана Павлова
0896/151148 - Анелия Митева

 

*При регистрация и заплащане на капаро получавате достъп до вашия индивидуален въпросник за Neuro-Agility Profile Assessment™, който е желателно да попълните предварително!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин