Вземи най-доброто от зимата: Световна купа по сноуборд в Банско - Зима и ски - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Вземи най-доброто от зимата: Световна купа по сноуборд в Банско
Вземи най-доброто от зимата: Световна купа по сноуборд в Банско

Кой казва, че зимата е само за камина, кресло и вълнено одеяло?

Вземи най-доброто от зимата: Световна купа по сноуборд в Банско

Посети Corona Winter Paradise между 26 – 28 януари 20118 г. в Банско.

Енергията на живота не спира и не чака пролетта, за да се събуди отново. Слънце грее и през зимата, а комбинацията от сняг и слънце е една от най-примамливите причини да изпълзиш изпод юргана и да се запътиш към планината. Със ски или сноуборд, защото #ThisIsLiving.

Да, говорим точно за Corona, която те призовава да напуснеш пижамата, да обуеш ски или сноуборд обувките и да се впуснеш в едно незабравимо зимно преживяване.

Вземи най-доброто от зимата: Световна купа по сноуборд в Банско

Между 26 и 28 януари Банско приютява Световната купа по сноуборд, а като истински любител на зимните спортове, Corona ти е подготвила специално местенце, от което да се насладиш още по-добре на слънцето, снега и адреналиновите състезателни емоции – Corona Winter Paradise!

Пясъкът ще бъде заменен със сняг, морският хоризонт - с побелели върхове, a около бара ще можеш да се настаниш на хамаци и пуфове, защото това ще бъде мястото за блажена почивка, наслада с приятели и освежаваща среща с Corona. Като във всеки уважаващ себе си рай (независимо от сезона) и тук ще те посрещне любимата Corona със слънчев поздрав от игри, награди, и изненади. Няма да разкриваме какво точно ще се случва, само ще загатнем, че една от наградите е топла, а другата - за цял ден.

Вземи най-доброто от зимата: Световна купа по сноуборд в Банско

Специално кътче от Corona Winter Paradise ще бъде отредено и за нашия сноуборд експерт. Той ще даде ценни съвети на всички сноуборд ентусиасти как да се погрижат за своя борд и ще отговори на техните въпроси по темата. Разбира се, всичко това ще се случва в компанията на Corona, сред красотата на българските планини, където се усеща истинският дух на свободата.

Вдъхнови ли се вече? Ако искаш да видиш, чуеш, опиташ  и преживееш  повече, ще трябва да се ключиш в приключението лично. Запази уикенда за себе си, приятелите и Corona!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Зима и ски
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин