iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Препоръчайте хубав СПА комплекс в Боровец, моля!

02.11.2012 | 18:39, отговорили: 3 , Семеен туризъм, България, от Олга Стайкова
0 гл.
Отговори (3)
Григор Гюдюлев , 03.11.2012 | 01:32
0 гл.
Цените в "Ястребец" обаче определено са високи, но пък действително се предлага запомнящо се уелнес и спа преживяване. Лукса си е лукс!
Деян Узунов , 02.11.2012 | 22:22
0 гл.
На мен хотел Ястребец супер много ми хареса. Намира се на страхотно място в самата природа, точно до една от ски пистите на Боровец. Тишина и спокойствие цари навсякъде. Условията в хотела са много добри, чисто е, температурата е оптимална, персоналът е любезен, има много приятен парк за разходка. Басейнът не е малък, водата е приятно топла и гледаш направо през огромната стъклена витрина навън. Термо зоната е уникална - сауна, парна баня, лакониум, билкова сауна, финландска сауна. Достъпът до термо зонатаь, както и до басейна и фитнеса е свободен за гости на хотела.
Радослав Илиев , 02.11.2012 | 18:53
0 гл.
Зимата бяхме във "Вила Парк" - водата не е минерална, но останах във възторг от комплекса. Хотела е нов, обзаведен е много добре, кухнята е изключитрелна, цените са прилични. Всяко апартаментче е напълно оборудвано - микровълнова, фурна, котплони, тостер, кана за вода, съдове и пробори. Има двоен диван, който се разтяха и маса за хранене. В лобито има детска стая с играчки, много е чисто. СПА зоната е разкошна, много чисто, ново е - има парна баня, сауни, релакс зона, басейн с всякакви пояси за деца и водата е топла.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин