iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!
Здравейте, бихте ли дали идея за 5 дневна почивка в планината (Пирин или Рила) за сейство с деца на 11г и 4 г. Идеята е да съчетаем чистия въздух с интересни занимания, т.е. активна почивка. Благодаря.
04.06.2015 | 10:45, отговорили: 3 , Планина и ски, България, от Teodora Doneva
3 гл.
Отговори (3)
Влади Лозанов, 28.03.2017 | 00:16
0 гл.
Аз не съм толкова навътре с маршрутите, но до сега два пъти сме ползвали Алекстрек за преходи в планината и двата пъти останахме доволни. Ако искате повече движение може да се доверите на Александър. Само не съм сигурен 4 годишния малчуган как ще се справи с ходенето. Иначе маршрути бол, може да ги видите тук: https://alextrek.com/
Бисер Янакиев, 04.06.2015 | 22:17
0 гл.
Хотел Белмекен край едноименния язовир! Плаж за майката,риба за бащата/след 1-ви юни май риболовът е забранен,но...и красотата в планината е фактор/,красиви гледки и чист въздух за всички! Отделно хотела е към Националната спортна база,т.е. в него и край него има уникални условия за спорт! Можете да качите и едноименния връх или да посетите близката хижа Белмекен! Там е просто невероятно и си заслужава всеки един от тези 5 дни! А и сте в планината,а не край нея,все пак хотела е на 2050 м.ндм.в.,а язовира на 1937,ако не греша,но със сигурност е над 1900 м.ндм.в.! И това е един от малкото хотели на такава надморска височина у нас,както и невероятно красивия едноименен язовир,до които има асфалтов достъп и през лятото не ви е необходим 4 х 4 автомобил! Качвате се на колата и ако сте от столицата,само след 137 км./130 до язовира/ и час и половина пътуване,последния половин час в невероятно красивата Рила,сте пред хотела! Повярвайте,заслужава си! Предварително си регистрирайте стая,защото там винаги има много спортисти и не е сигурно,че ще има свободни места,но ако има и не претендирате за супер лукс/хотела е 2 звезди/,то почивката ви ще е незабравима,а релакса пълен!!!
Ангелина Илиева, 04.06.2015 | 14:29
1 гл.
Настанете се в град Добринище. Той е добра отправна точка и до планината с лифта от хижа Гоце Делчев та чак до Поповото езеро. За един ден. В града има минерален басейн и плаж, за възрастни и деца. Има минерална баня, лековити извори край градчето. Може да посетите град Банско и хижа Вихрен - с маршрутка или собствен транспорт. Интересни музеи в град Банско. Посетете град Разлог и приказния им парк в центъра на града. Красив и разхлаждащ с езерото в жаркото пладне и вечерно.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин