iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!
Здравейте, може ли някой да каже кое от следните е по-добрия вариант за сватбено пътешествие - Санторини, Закинтос, Крит, Тасос или Кипър? Идеата е да се възползваме изцяло от all inclusive пакета и да се поглезим, но и да е интересно, да има наблиза плаж и възможност за разходки. Благодаря Ви!
29.03.2013 | 22:38, отговорили: 2 , Лято и море, Гърция, от Рая
1 гл.
Отговори (2)
Влади Лозанов, 14.07.2017 | 13:35
1 гл.
И аз съм на мнение, че ще ви бъде много по-приятно и весело ако обиколите и видите колкото се може повече места, забележителности и хотели в Гърция. Натрупайте безброй спомени и емоции. От въпроса Ви само не разбирам със собствен автомобил ли ще пътувате или ще разчитате на друг превоз? Аз на Ваше място бих се консултирал с някоя голяма туристическа агенция или сайт с оферти за Гърция, които да предложат някакъв пакет и отстъпки. Ако сами тръгнете да си резервирате няколко хотела, всеки за 1-2 дни ще ви излезе по-скъпо, отколкото ако си договорите условията и цените през някоя агенция. Така си мисля аз... Пробвайте например за почивки в Гърция тук https://www.onfire.bg/bg/hotels/destination/Gartziya-115.html - в този сайт има няколко от дестинациите, които сте изброили като Тасос, Закинтос, Олимпийска ривиера и т.н. Желая приятна почивка на море в Гърция, особено при такъв хубав повод.
Elena Jordanova, 30.03.2013 | 15:18
1 гл.
Според мен обиколката по островите в Гърция е за предпочитане пред няколко дни в Кипър....Гърция има какво да Ви предложи и като история,и като обслужване-особенно ако разберат ,че сте на свадбено пътешествие....Кипър...??? Това вече е въпрос на организация,на уточнение какво искате от това пътуване-и ще намерите оптималното решение.Да си прекарате вълшебно и да ни пратите снимки от пътуването!С обич Елена
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин