Коледен тост, за да кажете „Наздраве!“ до празниците - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Коледен тост, за да кажете „Наздраве!“ до празниците
Автор: Peika.bg
Коледен тост, за да кажете „Наздраве!“ до празниците
Снимка: pexels

Вдигането на тост за приятелите и семейството по време на празниците е едно от малките удоволствия в живота, но не искате да чакате, докато сте няколко питиета, преди да помислите какво искате да кажете. Независимо дали предпочитате искрени, прочувствени или забавни, вдъхновете се от коледните тостове по-долу.



Можете да използвате тези тостове такива, каквито са, или да им придадете своя собствена нотка, за да станат ваши. Вземете своя празничен коктейл и кажете наздраве за сезона!

Празнични тостове, идеални за всички ваши събирания и събития

Независимо дали имате нужда от бърз тост или нещо малко по-дълго, една от тези речи трябва да свърши работа, независимо кой е на вашето коледно събиране.

Коледно настроение

Нека вдигнем наздравица, изпълнена с коледно настроение,
И да бъдем благодарни за всички присъстващи тук.
Весела Коледа!

Сезон на даване

Коледа идва само веднъж в годината. Мислих много за тази стара поговорка и бих искал да вдигна тост.

Тук сме днес, за да отпразнуваме този празник и всичко, което върви с него. Познаваме Коледа като сезона на даренията. Даваме си подаръци; даряваме времето и парите си на благотворителни организации и просто сме по-щедри навсякъде, но нашата щедрост не трябва да свършва с този ден. Предизвиквам всеки от нас да поддържаме това чувство през цялата година, като сме щедри с времето си, подкрепата си, уважението и сърцата си; не само един с друг, но и с хора, които срещаме всеки ден. Нека запазим духа на Коледа жив през цялата година.

И така, нека вдигнем чашите си в тост за Коледа!

Наздравици за вашите празнични домакини

Вдигането на наздравица за вашите домакини им показва колко оценявате всичко, което са направили, за да създадат прекрасно тържество.

Вдигнете чашите си

За нашите очарователни домакини,
които направиха най-прекрасното събиране, украсено толкова елегантно,
вдигнете чашите си и нека вдигнем наздравица!

Тост за празнична вечеря

Време е да вдигнем наздравица за нашите прекрасни домакини и да им благодарим, че ни поканиха на тази прекрасна, празнична коледна вечеря. Храната е толкова вкусна, а украсата създава истинско настроение. Всички хора, събрани в тази стая, са невероятни, така че браво за списъка с гости! Нека всички да пием за нашите домакини и за Коледа!

Коледни тостове за детската маса

Тостът не трябва да включва алкохол, особено когато участват деца. Насърчете децата да вдигнат чашите си със сок, мляко или пунш, докато водите сладка наздравица само за тях.

Наздравица за новите играчки

Коледа най-накрая е тук.
Тази година всички ще получим подаръци.
Честита Коледа на всички!

Ура за Коледа!

Ура!
Не сме в списъка на палавите на Дядо Коледа.
Ура!
Няма да се налага да пропускаме коледни подаръци.
Ура!
Наистина сме щастливи от всичко това.
И така, честита Коледа!

Тостове за любими хора, които вече ги няма

Коледа е идеалното време да отдадем почит на семейството и приятелите, които са починали. Вероятно всеки мисли за тях така или иначе, така че отделете малко време да си спомните за тях в наздравица този сезон.

На отсъстващите близки

На близките, липсващи тук при нас, но не забравени и останали в сърцата ни,
Нека вдигнем чаши и да ги споменем с много любов,
И направим тази Коледа такава, каквато и те биха желали да бъде.

В духа

Нека вдигнем чаши за семейството и приятелите, които вече не са тук, но все още са в сърцата ни. Коледа не е същата без тях, но съм сигурен, че те са с нас духом. Обичаме ги, липсват ни и се надяваме, че някой ден ще се съберем отново.

Тостове за празничното парти в офиса

Ах, празничното парти в офиса. Трябва да вървите по тънката линия с този тост, защото искате да бъдете приобщаващи, но е добре да внесете малко хумор, ако желаете.

 

Моля, вдигнете чашите си. Беше страхотна година и имаме какво да празнуваме на този празник. Всички тук са жизненоважни за нашата компания, така че благодаря на всички ви за всичко, което правите. Нека вдигнем наздравица за празника, един за друг и нека веселбата започне!

Съвети за вдигане на празничен тост 

Не е нужно да следвате много фантастични правила, когато давате тост, но тези съвети ще направят момента по-гладък.

  • Обърнете внимание коя е вашата аудитория. Този малко скандален тост, който бихте споделили с приятели, които вече са се потопили в коледното настроение, няма да се хареса толкова добре на семейството, особено на децата.
  • Изберете точното време, за да дадете своя тост. Предлагането на тост в началото на вечерята (или по време на) обикновено е подходящ момент, защото е по-лесно да привлечете вниманието на всички. От друга страна, опитът да спрете за наздравица, докато хората отварят подаръците си, е по-скоро като дерайлиране на влак. Можете да го направите, но никой няма да ви обича за това.
  • Практикувайте тоста си, преди да го направите. Няма нищо, което да разваля идеално добър тост, както да объркате думите си. Практикувайте тоста няколко пъти, когато сте сами, докато не се търкулне от езика ви естествено.
  • Не продължавайте твърде дълго. Без значение колко добър е вашият тост, никой няма да остане да иска повече.
Бъдете в момента

Можете да бъдете забавни или сантиментални, стига да кажете какво чувствате по време на тоста. Насладете се на момента такъв, какъвто е – възможност да споделите вашите мисли и чувства с хората, на които държите. Възползвайте се максимално от това и им дайте нещо хубаво за спомен.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин