Ела и си сипи - откриване - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
29
Ела и си сипи - откриване
ДАТА: 29 Септември 2015 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Ела и си сипи - откриване

Вече една година се мотаем и ослушваме, ходим в училища, по форуми и фестивали и навсякъде ни питат - къде е тази карта?


 > Какво е СИПИ.еу и защо да си носим собствена чаша за сутрешното кафе - прочетете в нашето интервю.

Всички очакваха от нас да направим онлайн карта на обектите, от които можем да си пазаруваме насипно най-различни неща в собствени съдове. Е, направихме я! На 29-ти за пръв път ще види бял свят или по-скоро той ще види нея.

Каним ви най-официално на откриването на дългоочакваната ни платформа.


Да, знаем, крайно време беше! Ще ви разкажем съвсем накратко какво и защо правим и ще ви покажем какво успяхме да сътворим. Ние му се радваме много, дано ви зарадва и вас! Ще "разцъкаме" заедно из дебрите на картата ни, която е много user friendly - т.е. от нашите е!

Подготвили сме специална почерпка и тъй като не искаме да оставяме отпадъци след нас, молим ви, елате с по нещо, в което да ви сипем пийване - любимото канче, което си носите на планина; бурканче от маслини или сладко; нова чаша, купена напът от магазина или взета назаем от офиса за едно събитие в betahaus.. Вярваме, че ще се справите с тази малка задачка, защото който не си носи чашка - не пие.

След планираната програма ще се отдадем на сладки приказки и веселба, тъй като имаме и един рожден ден да празнуваме! Подробности - на място!

Дрескодът е най-любимият ни: по канче


Повече информация тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин