Помощ, имам две деца - Дневникът на един баща - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
25
Помощ, имам две деца - Дневникът на един баща
ДАТА: 25 Март 2014 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Помощ, имам две деца - Дневникът на един баща
Източник: Социална мрежа

Комедиен спектакъл по текст на Здрава Каменова. „Помощ, имам две деца! (Дневникът на един баща)” е една история за „всеки, който е, ще бъде, имал е, или има баща.”, чиято премиера в Studio 5 ще се състои на 25-ти март (вторник) от 18.30 ч.


Истерично смешна и сърдечна среща с един мъж, който остава вкъщи с двете си малки деца, за да даде възможност на жена си да прави кариера. В тежката битка между мъжкото начало и дълга към семейството, кое надделява? Дали ще оцелее, дали ще се пречупи? Дали ще намери начин да се наспи, да се изкъпе, да остане насаме с НЕЯ-неизживяната си страст. Какво го прави щастлив ? Ироничен и затрогващ поглед към бащинството.


„Това е непринуден, лек, забавен разказ на един баща за трудното му всекидневие обвързано изцяло с пет годишния му син и малката му дъщеричка. А китарата, на която мечтае да се научи да свири все остава недокосната,защото между това да открадне време за себе си и това да се отдаде докрай на любимите си хора той, като че ли все избира второто.”, казва авторката Здрава Каменова, която пише представлението в стил Stand Up комедия за своят съпруг – актьорът Кирил Бояджиев, след раждането на второто им дете.


И открехва още малко завесата „Нашият герой разказва за абсурдните ситуации, в които изпада всеки ден и как и доколко се справя с тях. Вярваме, че сме създали един симпатичен, комичен и затрогващ образ на един добър баща и съпруг, който ще предизвиква едновременно смях, съчувствие и възхищение. А темата на спектакъла е близка до всеки, който е, ще бъде, имал е или има баща.”


Смейте се от сърце с Кирил Бояджиев по време на премиерния спектакъл в Studio 5 на и не забравяйте да резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14:00 ч.), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба тук или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.


Вход: 10лв


Вижте повече тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин