15-те най-посещавани дестинации на милиардерите през 2019 г. (част 1) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
15-те най-посещавани дестинации на милиардерите през 2019 г. (част 1)
Автор: Александра Любова
15-те най-посещавани дестинации на милиардерите през 2019 г. (част 1)

Инвестирането в пътувания се превръща във все по-популярен начин богаташите да покажат статута си - и те го разширяват далеч отвъд класическата идея за ваканция.

 

Но къде точно се насочват тези милиардери?

15. Черна гора

68359

По-малко известен от съседите си Хърватия и Гърция, на малката част от Адриатическото крайбрежие, която е Черна гора, по-рано липсваха висококачествени места за отсядане, за да се конкурира с пейзажите на фиорда.

Черна гора получи луксозен ъпгрейд през 2019 г. с новооткрития залив Чеди Лустика.

14. Оман

68360

Пиковият период на пътуването до там продължава от октомври до април.

Луксозни марки като Anantara Hotels, която вече отвори два курорта там, твърдят, че културата на страната и уникалната топография са много привлекателни за пътуващите.

13. Франция

68361

В частност Шампейн е най-горещата дестинация на Франция. Наскоро отворилия хотел The Royal Champagne инжектира толкова необходимия лукс и стил в хотелските предложения на региона.

Препоръчваме да организирате частна обиколка на лозята и дегустации, вземете свой собствен урок по шампанско за цялостно потапяне в атмосферата на региона.

13. Великобритания

68362

Има много луксозни оферти за почивка във Великобритания. Градът е дом на редица луксозни хотели, включително Claridge's, The Connaught и The Dorchester.

11. Индия

68363

От 15 януари до 4 март древният град Харидвар в Северна Индия играе домакин на Ард Кумб Мела - признатият от ЮНЕСКО най-голям духовен фестивал в света, където индуистките преданици идват да измият греховете си в светената вода на реката. С фестивалите Kumbh Mela, които се случват в един от четири града, като се редуват.

10. Чили

68364

Чили е известен със своята богата история, жизнена култура и живописни пейзажи. Освен това е перфектно място за търсещите лукс.

По-малко традиционен лукс, нещо наистина по-различно.

9. Турция

68365

С понижаването на турската лира, отварянето на нови хотели и нещата, стабилизиращи се малко политически, тюркоазеното крайбрежие на Турция никога не е изглеждало по-привлекателно. Тюркоазените му морета, тайните плажове и ексклузивните барове и клубове достигат върха до интересите на бляскавите плажове, които обикновено се примиряват със същата стара европейска почивка.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин