1 шега = доживотна забрана за посещение на хотел - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
1 шега = доживотна забрана за посещение на хотел
Автор: Иван Чорбаджийски
1 шега = доживотна забрана за посещение на хотел

Когато британецът Джейсън Пейн се завръща у дома си след една нощувка в хотел в Бейсингстоук, Великобритания, той с изненада открива в пощата си имейл, в който му съобщават, че има доживотна забрана да гостува там отново. Причината? Една неприлична шега.

В онлайн формуляра за резервация на хотела Джейсън не искал да остави празно полето „Други бележки и коментари“. Затова на шега написал там: „В панталоните си имам огромна змия. Надявам се това не е проблем“.

Мъжът твърди, че не е очаквал някой изобщо да прочете закачката му. „Когато пристигнах на рецепцията в хотела, служителката изведнъж избухна в истеричен смях и изглежда й се стори забавно“, разказва Джейсън. „Тя прочете коментара и заедно с колегата й се смяха“. Според него никой от служителите не е дал вид да се е почувствал обиден или разстроен.

В получения от хотела имейл обаче се казва: „Не бихме искали нашите служители отново да бъдат поставяни в неудобна ситуация заради неприличен език, който гост използва в разговор, писмено или дори в онлайн формуляр“.

Когато е запитан дали е имало някакви други инциденти по време на престоя му в хотела, Джейсън отговаря: „Не, просто бях там. Даже змията се държа добре“.  

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин