2016: Китайски хороскоп за Годината на червената маймуна - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
2016: Китайски хороскоп за Годината на червената маймуна
Автор: Peika.bg
2016: Китайски хороскоп за Годината на червената маймуна
Снимка: Thinkstock/Guliver

Според китайския хороскоп 2016 г. е Година на червената маймуна.

Кога започва китайската Година на маймуната?

Официалното й начало е на 8 февруари 2016 г., когато се празнува и Китайската нова година, а краят й е на 27 януари 2017 г.

На базата на хиляди години история на китайската астрология, ето какво предвещава 2016-а в сферата на пътешествията.

Кои са силните страни на 2016 г.:

В китайската астрология знакът на маймуната се сравнява с умен човек. Затова и 2016-а ще е под знака на интелектуалните пътувания, изследването на нови култури, опознаването на чужди традиции. Успех ще имат пътешествията, които имат познавателна цел, хората и събитията ще се стичат така, че непрекъснато да отваряте светогледа си.

Маймуната е честна и внимателна, така че забравете хитруването и подхождайте с уважение и любов дори към местата и хората, които не разбирате.

Освен това в източния хороскоп маймуната е най-ентусиазирания, приятелски настроен и уверен зодиакален знак. Независимо от дестинациите си през новата китайска година, подхождайте позитивно и всичко ще тече гладко и дори много над очакванията ви. Това е най-доброто време за дръзки скокове в непознатото – всеки риск ще бъде възнаграден!

Елементът Огън на 2016 г. ви дава сигурност и бурни преживявания във всеки един смисъл. Това е годината на приключенията, на откривателството и динамичността. Плановете ще бъдат несигурни и понякога ще пропадат само за да се появят по-добри идеи.

Дестинации, подходящи за Годината на маймуната:

Всяко място, на което все още не сте били, е подходяща за вас дестинация за новата година според китайския хороскоп. Всяко място, което ще ви причини културен шок, ще ви принуди да четете часове наред, за да добиете и бегла представа къде отивате - взимайте си билети веднага. Също всякакви фестивали, концерти, експедиции 

Открийте още хороскопи за пътуване.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин