Ако 12-те зодии пътуват в една кола... - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Ако 12-те зодии пътуват в една кола...
Автор: Peika.bg
Ако 12-те зодии пътуват в една кола...
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ако 12-те зодии са тръгнали на пътешествие в една кола... на първо място, ще стане страшно. На второ - забавно.

Ето какво би правила всяка от зодиите:

Овенът не спира да бърбори, пуска музиката и следи дали шофьорът не прекалява със скоростта и опасните завои. Ако той застане зад волана обаче, рязко увеличава скоростта на жълт светофар и поглежда в огледалото за задно виждане, за да промърмори "Нещастници!" на всички коли, останали на червено.

Телецът спи най-отзад, защото се е погрижил за всичко още от вкъщи. Изнервя се, когато някой закъснява и би изпаднал в ужас, ако установи, че е забравил пътеводителя си. Само дето това няма как да се случи на подредения Телец.

Близнаците седят зад Овена и се опитват да го накарат да смени станцията, за да изтрещява в колата на любимата си музика. Още преди да са пристигнали, общителните Близнаци са успели да намерят познати на познати на познати, с които да се срещнат, когато пристигнат. През цялото време си говорят с всички (понякога едновременно) и участват във всичко, което се случва в колата.

Най-много 10 минути след потеглянето Ракът вади торбата със сандвичи и започва да унищожава първите няколко. Разказва на всички в колата за новата си любов, докато им раздава сандвичите, които е направил за тях. Сменя си настроението - стриктно на всеки 6 минути.

Лъвът се опитва да се надговори с Овена, като разказва истории от последното си епично пътуване с кола. Държи под око дали всички в колата се забавляват и деликатно връща разговора към любимите си теми, в случай, че се отклони в грешна посока. Настоява да кара и решава кога да се спира – защото кой знае по-добре?

Козирогът и Девата са забили нос в картата и изчисляват най-ефективните маршрути. Редуват се кой да кара, като всеки следи шофирането на другия под лупа. Докато не шофира, Девата се чуди дали не е забравила нещо важно вкъщи и обира въргалящите се по пода на колата празни бутилки и опаковки от вафли. Ред трябва да има малко!

Везните си говорят с всеки в колата, докато търсят в лаптопа си интересни места, които да се посетят след пристигане. Може би украсяват колата, ако вече не са го направили.

Скорпионът е нахлупил шапка, сложил е слънчеви очила и си почива блажено. Когато му омръзне, вдига огромния си фотоапарат и започва да снима останалите в колата.

Стрелецът говори по телефона, докато си говори и с Близнаците. В същото време блее през прозореца и настоява да се спира на всяко място, което изглежда по-интересно.

Козирогът настоява да шофира, да сменя музиката и да спира за разтъпкване и раздвижване. От време на време снабдява останалите пътници с полезна информация като колко време са карали, колко часа остават, къде е следващата бензиностанция.

Водолеят измисля забавни игри за убиване на времето в колата или разказва в детайли за последната книга, която е прочел. Когато чуе любима песен, увеличава звука на радиото до спукване на тъпанчетата и танцува в колата.

Рибите мълчат на задната седалка, със слушалки в ушите и загледани в пейзажа. Може и да си подремнат. Но събудят ли се, колата започва да се тресе от смях от пиперливите им шеги. Половината зодии всъщност се чудят дали да се смеят или да приемат закачките на Рибите лично. Забравили са половината си багаж, но вече са се разбрали кой с какво да им услужи.

Открийте още хороскопи за пътуване.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин