5 предимства на караваната - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 предимства на караваната

Ако попитате старите къмпингари, те ще ви изброят не 5, а 105 предимства на лято с каравана. Стига да имат възможност, те биха прекарали целия слънчев сезон в нея. Обикновено са си я обзавели с разни симпатични мебели и вещи и само чакат първите по-топли дни, за да се отправят към морето, планината или просто от място на място. 

За невероятните предимства на караваната ни напомниха колегите от Jenite.bg.

Независими сте

Не сте обвързани с графици, рзервации, билети, планове. Можете да правите каквото и когато си поискате, да променяте решението си в последния момент, да спирате и нощувате на места, които не са предназначени точно за това... Пълна независимост.

Икономично е

Да си купите каравана е скъпо удоволствие, но инвестицията ви ще се възвърне. Когато пътувате с каравана, обикновено плащате символична такса, ако паркирате в къмпинги. Но пък не плащате за хотел и спестявате от храна и пътни.

Като у дома си

Можете да се наслаждавате на комфорт и уют по домашному по време на цялото пътуване. Караваната може да приюти любимите ви стол, завивка, пантофи и дори музикална уредба или телевизор. 

Най-хубавата гледка

Когато пътувате с каравана, може сами да изберете какво да бъде първото нещо, което виждате сутрин. Единствено от вас зависи дали ще се наслаждавате на морския бряг или пък на планински пейзаж.

Нови приятели

Със сигурност докато сте на почивка с вашата каравана, ще се запознаете с интересни съседи, с които да изпиете сутрешното си кафе, да поиграете карти или пък да поканите на по чаша вино вечер.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
George C. Boyadzhiev, 28.07.2013 | 20:59
Ако разполагаш с двор, ще имаш къде да паркираш караваната през останалите единадесет месеца от годината, когато не ти е до разходки и природни красоти. Ако ли не разполагаш с двор, братята ще ти оглозгат къщурката на колела за нула време. Много интересни неща за любознателния манго има в една каравана.
Uchtiviq Los , 26.07.2013 | 10:46
и аз много искам да имам каравана вярно че е скъпо но после си свободен да си навсякъде и дати е удобно
Охльо Бохльо, 26.07.2013 | 10:34
Много е готино да имаш каравана! много ми се ще един ден да имам собствена такава.
Абонирайте се за нашия бюлетин