Банско вече има споделено работно пространство - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Банско вече има споделено работно пространство
Автор: Peika.bg
Банско вече има споделено работно пространство

Ако познаваш дигитални номади, специалисти на свободна практика и пътуващи предприемачи, вече спокойно можеш да ги поканиш да работят в Банско, а следработно да карат ски/сноуборд, да релаксират в топла минерална вода или да изкачват планински върхове. Или пък ти самият да станеш част от семейството на Coworking Bansko.

Coworking Bansko, първото споделено работно пространство в Банско, отвори официално врати на 15 декември 2016 г. и е готово да превърне града в бизнес дестинация за хора от цял свят.

Какво му трябва на дигиталния номад? Офис в подножието на Пирин, удобен стол и високоскоростен интернет. Бонус са залата за конференции, кабинката за лични телефонни разговори, кухнята и кътът за отдих с удобни мебели. Освежаващи напитки - чай и кафе – се предлагат срещу фиксирана такса.

Работните места в Coworking Bansko могат да се наемат както дългосрочно, така и за кратко време.

Кой стои зад Coworking Bansko

Банско вече има споделено работно пространство
Снимка: Coworking Bansko

Coworking Bansko е създаден по идея на Матиас Зейтлер, технологичен предприемач от Германия, и австрийския му партньор Уве Алгоер. Локалният управляващ партньор на проекта е Ирина Пандева, графичен дизайнер и предприемач с дългогодишен опит в туризма. Те вярват, че Банско притежава всички необходими условия, за да се превърне в притегателен център за дигитални номади и работещи на свободна практика. Благоприятен фактор са и предимствата на България като дестинация за инвестиции, сред които данъчни облекчения, бизнес възможности и динамичният сектор на стартиращите компании.

„Искаме да създадем тук нов дом за предприемачи и хора с дистанционни професии, за да могат да мечтаят заедно за нови проекти и възможности“, коментира Алгоер.

Полезна информация: Coworking Bansko се намира на адрес: ул „Тома Вишанов“ №4. Повече информация ще намерите в сайта им тук и във фейсбук страницата им тук. Телефон: +359898612524

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин