Офис в гората в Чепеларе или почивка по време на работа - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Офис в гората в Чепеларе или почивка по време на работа
Автор: Мария Ангелова

Искало ли ви се е някога офисът ви да се пренесе в гората? А в обедната почивка да можете да берете билки, да се спускате с планински колела, да стреляте с лък или с тръба с фунийки?

Office in the Woods @ Чепеларе е място, където хората си почиват, докато работят. Смяната на обстановката, планинският въздух, добрата храна, спортните и туристически занимания и новите запознанства ще ви направят по-спокойни, по-продуктивни и по-креативни. Участниците са заедно през повечето време (работят, хранят се и се забавляват заедно). Интернетът е перфектен (кабелен и wi-fi), a при добро време може да се работи и на открито. Всичко това въплъщава концепцията за co-workation: co-working + co-living + vacation (споделен офис, споделено място за живеене и ваканция).

Офисът

40963

Офис сградата е на 2 етажа и включва 10 офиса с капацитет 40-60 души; презентационна зала за 20 души с бяла дъска, флип-чарт и проектор; зала за бизнес обяд; столова за 120 души; 5 двойни стаи за спане в самата сграда + мрежа от партньорски хотели/къщи за гости в Чепеларе, където могат да се настанят до 500 души; чай, кафе, вода и плодове според сезона в кафе-зоната, организиран кетъринг за обяд с готвени родопски ястия.

А в свободното време...

40965

...всеки може да спортува, да посети забележителности, да научи и опита родопски рецепти, да практикува йога, да се запише в работилница по грънчарство или фотография, да се спусне с алпийски тролей, да поязди кон, да покара ски или сноуборд и още, и още…

Полезна информация: Офис сградата се намира на 1150 м надморска височина, на 5 минути от центъра на Чепеларе, на 1,4 км от долната станция на лифта Чепеларе-Мечи Чал. Co-workation събития се провеждат и зимата, и лятото, а през останалото време се правят изнесени офис-работни ваканции за start up-и, малки фирми, корпоративни отдели, фрийлансъри. Повече информация за организираните лаптопаджийски лагери (coworkation camps) на www.coworkation.4epelare.com или вижте самия Офис в Гората в Чепеларе (coliving&coworking space) на officeinthewoods.com, coworkationcamp@gmail.com и 0879 99 18 09. 

*

Това е една от дестинациите в пътеводителя "50 места, които да посетите в България през 2016 г.".

Вижте още снимки от преживяването Офис в гората:

40967

40964

40966

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин