Барът, в който сервира Осама бин Ладен - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Барът, в който сервира Осама бин Ладен
Автор: Мария Ангелова

В бразилския град Сао Пауло това лято ще се стекат стотици хиляди футболни запалянковци (за Световното по футбол) и любопитни туристи (които ще изчакат края на Световното, за да се насладят на града в една идея по-спокойна обстановка). Не е изключено обаче някои от тях да се зачудят – дали пък не са се озовали по погрешка в Близкия Изток (или някъде в Ада?).

Причината: Барът, в който всичко е на тема Осама бин Ладен, а самият собственик е копие на прочутия терорист.

Човек може да се закълне, че ексцентричният Сеара Франсиско Елдер Брага Фернандеш не е нищо друго освен върналият се от отвъдното Осама. Сеара споделя, че преди атаките от 11 септември е бил известен просто като Човека-брада, а след това заради приликата се сдобива с нов прякор.

Сеара е имал и стресови ситуации – например веднъж обезпокоен клиент се обадил в полицията и „предал“ криещият се в бара терорист, за чиято глава била обявена значителна награда. За щастие, блюстителите на реда приели грешката от забавната страна и Сеара бързо станал местна звезда.

Той поддържа имиджа си заради популярността на бара си – „Бар ду Бин Ладен“, която според него ще нарасне още по време на Мондиала това лято. Самият той е християнин.

Посетителите обожават да се снимат със Сера, а стените на бара му са отрупани със снимки за спомен.  

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин