Джулай морнинг 2016 - къде какво се случва? - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Джулай морнинг 2016 - къде какво се случва?
Автор: Peika.bg
Джулай морнинг 2016 - къде какво се случва?

Ако Джулай морнинг е повод да не си лягаш цяла нощ, тази година имаш избор. 

От морето до планинските върхове - ще има музика на живо и рок под първите лъчи на слънцето.

Джулай морнинг в Бургас

29 юни - 1 юли

"Контрол" и "Уикеда" ще разтърсят Централния плаж в Бургас при посрещане на първото юлско утро. Тази година акцент в програмата за Джулай морнинг са българските рок, пънк и ска групи, но такива, които отдавна не са гостували в града. По традиция фестивалът ще започне още предната вечер - на 29 юни, на открита сцена "Охлюва" с прожекция на музикален филм, който да "подгрее" за предстоящото събитие меломаните. Повече за събитието. 

*

Джулай морнинг в Тутракан

30 юни - 1 юли

Символите на ежегодното празнуване на Джулай край Камен бряг тази година ще посрещнат първото юлско утро на дунавския бряг в Тутракан. Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще свирят в Тутракан на 30 юни срещу 1 юли. Повече за събитието.

*

Джулай морнинг на Беклемето

30 юни - 1 юли

Посрещнете Джулай Морнинг не на морето, а... на планина! В подножието на паметник “Арка на Свободата”, Беклемето. Ще чуете Фънки и “Черно Фередже”, Звезди и “Аналгин”, Defacement, NOVO5, WETRock и Engineer of death. Повече за събитието.

*

Джулай морнинг на Камен бряг

30 юни - 1 юли

Традицията първото юлско слънце да се посреща с концерт в местността „Огънчето“ край Камен бряг ще бъде спазена и тази година, съобщават от община Каварна. На сцената край брега ще се качат бандите No Planet, Ivo Ruev Band и Pleasure. Хедлайнър ще бъде създадената в Каварна група JeremyПовече за събитието.

*

Джулай морнинг в Тюленово 

1 юли

Безплатна рибена чорба и кафе ще има след 7:15 часа в рибарското заливче в село Тюленово. Събитието е предвестник на очаквания Тюленово арт фест, който ще се проведе в селото през август. Повече за Тюленово арт фест.

*

Джулай морнинг край Шабла

30 юни - 1 юли

Каква по-добра гаранция за това от посрещането на Джулай Морнинг с едни от най-обичаните музиканти и непреходните родни рок хитове, станали любими на четири поколения българи. Община Шабла и Легендите / The Legends – Йордан Караджов, Константин Цеков, Митко Кърнев, Любо Киров, Константин Марков и Стенли ни канят да съпреживеем заедно и незабравимо началото на лятото в нощта на 30 юни срещу 1 юли. Повече за събитието. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин