Една година се чака за маса в най-добрия ресторант 2013 - Хапване и пийване - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Една година се чака за маса в най-добрия ресторант 2013

Тазгодишната класация на списание „Ресторант“ обяви кой е най-добрият сред най-добрите ресторанти за 2013 г. Но ако се надявате да вечеряте в него, не прибързвайте, защото списъкът с чакащи е запълнен за година напред.


От обявяването през април на престижното челно място за ресторант El Celler de Can Roca в Жирона, Испания, времето, което ще ви се наложи да почакате за маса, се е увеличило от 10 на 12 месеца, а над 3000 са необработените заявки.

От ресторанта са наели трима души, които се занимават само и единствено с отклоняване на настървените желаещи за хапване на знаменитото място.

 

Ресторантът е основан през 1986 г. и се ръководи от братята Рока, които си поделят функциите между кухнята и срещата с клиенти. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Хапване и пийване
Коментирай
Истинският Типун, 14.08.2013 | 17:14
А през тази една година, докато чакам, сервират ли някакви храни и напитки, защото предполагам много ще огладнея за цялото това време.
Kasiopeq Haralampieva, 12.08.2013 | 15:53
1 година - ама че работа
ruslana, 31.07.2013 | 14:49
ехе, ще кажеш че кой знае какво ще ям там :)
Абонирайте се за нашия бюлетин