Еротика Ленд – секс увеселителен парк скоро в Бразилия - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Еротика Ленд – секс увеселителен парк скоро в Бразилия
Автор: Peika.bg
Еротика Ленд – секс увеселителен парк скоро в Бразилия
Снимка: EroticaLand

Нудистки басейн, 7кино, снекбар с афродизиаци и блъскащи се колички във формата на мъжко достойнство са сред планираните атракции.

Ако си мислите, че сте видели всичко, което развлекателната индустрия може да предложи, почакайте да отвори врати новият увеселителен парк в град Пирасикаба, Бразилия, който носи предизвикателното име Еротика Ленд (EroticaLand).

Какво ще има в секс парка

Според плановете, оповестени в световните медии, паркът ще отвори врати през 2018 г., като в сайта си се определя като „еротичен Дисниленд“. Сред атракциите за посетителите са нудистки басейн, заведение за хранене, в което се сервират афродизиаци, блъскащи се колички, които са във формата на мъжко достойнство. 7D киното ще е с вибриращи седалки и променяща се температура, а влакчето вместо на ужасите, ще е на удоволствията – с танцьорки на борда. Ще има и Музей на еротиката, както и зала с еротични игри.

Предвидено е паркът да е достъпен за по-заможни посетители, за което ще се погрижи входната такса от 100 долара.

41850

Проектът на парка

Какво няма да има в секс парка

Въпреки провокативното си име, паркът ще предлага всичко друго, но не и... секс. Авторите на проекта споделят, че няма да е разрешено в Еротика Ленд забавлението да се превърне в неконтролируем разврат и подчертават, че целта на атракциите ще е образователна. Единият от авторите на проекта, Мауро Мората, казва: „Това няма да е място за монахини, но не се и стремим да пресъздадем Содом и Гомор“. Според плановете, ако посетителите искат да преминат на друго ниво, ще могат да го направят в намиращ се наблизо мотел, опериран от същата компания.

41851

Двама от авторите на проекта

Какво мислят местните

Идеята обаче не се струва толкова забавна на местните хора, част от които са обезпокоени за това какви хора ще привлича атракцията. Матеус Ерлер, лидер на общинския съвет в град Пирасикаба, споделя пред местен вестник: „Преди градът ни беше известен като Бразилския Амстердам заради широката употреба на наркотици. Не може сега да станем известни като столицата на секса – това ще е лошо за имиджа ни“.

Паркът ще се намира на около 2 часа с кола от Сао Пауло, в южната част на Бразилия. 

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин