Световна карта на лесните и трудните жени - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Световна карта на лесните и трудните жени
Автор: Иван Чорбаджийски
Световна карта на лесните и трудните жени

След като ви запознахме с едно от основополагащите четива за всяка жена при планирането на дестинация за почивка – Световната карта на размера, който няма значение, сега ще ви представим и мъжката гледна точка – Световната карта на лесните и трудните жени.

Картата е изработена на базата на мненията на стотици потребители във форума на сайта Roosh V, както и на опита на няколко популярни пътуващи блогъри мъже, чиято мисия включва освен всичко друго и допълване и разширяване на данните в картата.

Не особено учудващо сред най-трудните за сваляне жени живеят в Саудитска Арабия, Пакистан и Афганистан. Българките, според авторите на картата, попадат в категория „лесни за сваляне“ (но слава богу не в „твърде лесни за сваляне“).

Вижте картата по-долу или я разгледайте подробно тук.Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Същият Хараламби, 06.11.2013 | 19:06
какво им е различно на жените........били лесни и трудни , по - скоро различни са в своята еднаквост Всички мъже искат да им го сложат навсякъде... а всички жени искат да пазаруват навсякъде
Ivelina, 17.10.2013 | 21:15
Е, зависи къде в България са ходили. Защото едно е на Слънчев бряг, друго е в Трявна например :)
Абонирайте се за нашия бюлетин