Анатомия на женския секс туризъм - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Анатомия на женския секс туризъм
Анатомия на женския секс туризъм
Снимка: Thinkstock/Guliver

Някой някога несправедливо е обявил мъжете за основни търсачи на любовни и плътски утехи. Но не по-назад остават и дамите, които „търсят запознанства“. Профилът, да кажем на секс туристка от Великобритания, включва средна и нагоре възраст, прилична заплата, неуспешен любовен опит в собствената си страна и... търсене на ласки из далечни, екзотични земи.

>

>

А обектите на техните желания? В Гамбия не зад гърба, а направо в очите ги наричат „разплодни мишки“, на Карибите – „алфонсовци“, в Йордания - „марлборо мъже“, в Ямайка - „бийчбойс“. В повечето случаи това са мъже, които нямат пари, нямат образование, често не могат и да се подпишат. За сметка на това обаче имат божествени тела, които съблазняват самотните пътуващи европейки и североамериканки. Както и добра стратегия за това как да демонстрират привързаност, да гледат с разтапящ влюбен поглед и да подаряват бурни нощи в замяна на пълна издръжка от страна на своите касички.

В любовта, както знаем, всичко е разрешено и туроператорите на Запад съвсем целенасочено предлагат секс туризъм за жени. Под евфемистични описания като „приключенски остров насред океана“ се крие представата за бели плажове, райски къщи и неизтощими мъжкари, които не познават нито умора, нито срам между чаршафите.

За да изследва темата, журналистка от британския вестник „Дейли мейл“ заминава за ямайски курорт, известен с дългата си ослепително бяла плажна ивица и... нищо друго. Това обаче е достатъчно за шестхилядното крайбрежно градче да посреща стотици хиляди туристи годишно, а за местните мъже – по цял ден да обикалят плажа за нови завоевания.

Когато журналистката пита един свръхмускулест, свръхуверен местен бийчбой защо под прицела му са само жени на средна възраст, той отговаря: „Запознавам се с туристка, каня я да се забавляваме заедно, а тя доброволно ми дава пари и ме кани да остана в нейната хотелска стая. И какво от това? Естествено, насаме правим любов. Но аз съм нормален мъж и харесвам жени“.

Любопитното е, че докато при мъжете всички карти са поставени на масата и те не срамуват да признаят, че са секс туристи, жените често не се признават за такива. За много от тях преживените романси се основават на истински чувства и те предпочитат да наричат почивките си „романтични ваканции“. 

Такива пътувания освен до Карибите и някои азиатски държави, са насочени и към на пръв поглед неочаквани дестинации като Йордания, например. Едва ли бихте очаквали в консервативната държава да се развива секс туризъм, но в някои части, предимно около древния град Петра, местните мъже са открили бърз и лесен начин да осребрят ползите от женския туристически поток. 

В крайна сметка се оказва, че ситуацията е взаимно изгодна: финансово за местните мачовци; плътски и емоционално за приходящите секс туристки... така де, самотни дами, които търсят запознанства.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Desislava Stoyanova, 04.09.2013 | 13:31
уау :) загорели лелки! представям си как се запътват там тонове жени :Р
Абонирайте се за нашия бюлетин