Посетете езерото Брайес! - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Посетете езерото Брайес!
Автор: Peika.bg
Посетете езерото Брайес!
Снимка: pixabay

Сгушено сред планините на италианския Южен Тирол е Lago di Braies. Това е езеро, което е много повече от просто перфектна снимка за картичка. 

Въпреки че трябва да си признаем, публикувайки снимка на Lago di Braies в Instagram и ще бъдете обект на завист от всичките си последователи, но вероятно ще получите и хиляди харесвания.

Водите на алпийското езеро са кристално чисти и съответстват на цвета на синьото небе над него. Има превъзходни, но сравнително лесни туристически пътеки през боровите гори около езерото или за по-приключенски настроените пешеходци, Alta Via 1 може да бъде достъпен и от Lago di Braies. 

Посетете езерото Брайес!
Снимка: pixabay

Не пропускайте малките заливи с уединени плажове по брега на езерото, които просто чакат да ги откриете.

Lago di Braies, или както още е известно Pragser Wildsee, е кътче от Италия, където всички тези магически елементи на околната среда са се събрали, за да създадат нещо уникално специално. 

Посетете езерото Брайес!
Снимка: pixabay

Планини, езеро, борови гори и плажове се съчетават в едно природно съвършенство, което е просто несравнимо. Това е толкова красиво място, след като сте там, вероятно ще искате да останете с дни. Ако случаят е такъв, тогава вижте хотел Lago di Braies, това е единственият хотел там.

Посетете езерото Брайес!
Снимка: pixabay

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин