Идеи за Нова година на топло (но не в затвора) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Идеи за Нова година на топло (но не в затвора)
Идеи за Нова година на топло (но не в затвора)

Ако вашата Нова година винаги включва сняг, преспи до колене, хижа, хотел или домашно парти, то ние ви предлагаме този път да подходите по-различно. Удължете празника с няколко дни, за да си починете наистина добре, а защо да не го комбинирате и със срещи с екзотични места? Ето шест предложения за Нова година надалеч и на топло (но не в затвора де...):

Дубай

Какво по-топло от пустинята? Дубай доказва как пустинята може да се превърне в рай. Това е дестинация, на която в един ден можете да отидете на плаж, да карате ски по закрита ски писта и да отидете на сафари в пустинята. Дубай е въплъщение на бъдещето, което се е случило малко по-рано от предвиденото.

Нова година в Дубай от 715 евро

Доминикана

Гмуркане с делфини в Карибския басейн, уиндсърф, следобедни лежерни круизи или скоростна разходка с моторна лодка – това звучи като Нова година, каквато не сте посрещали досега. Ако предпочитате по-лежерната почивка, Доминикана има какво да предложи и на вас: плажове, покрити с фин бял пясък, почивка в хамак под сянката на екзотична палма и тюркоазени морски води до хоризонта.

Нова година в Доминикана от 1585 евро 

Йордания

Йордания е мечта за всеки истински пътешественик: библейски земи, изгубени градове, история, пясък, море – тук има за всекиго по нещо. Нова година, посрещната в лунната пустиня Уади Рум, вероятно се случва веднъж в живота. Но непременно направете така, че да се случи, защото преживяването е наистина незабравимо! Скалният град Петра ще ви потопи във величието на древността, Мъртво море ще ви припомни, че в живота ни е необходима сол, за можем да оценявим сладките моменти, а сафари в пустинята ще вдигне адреналина ви до небесата за цяла година напред.

Нова година в Йордания от 769 евро

Мексикански Кариби

Нова година в земите на маите, съчетана с най-бистрата и тюркоазена вода, най-белия пясък и най-луксозните хотели и яхти – най-топлото началото на годината, което можем да си представим. Нова година в мексиканския курорт Ривиера Мая ще ви срещне с непринудения чар на китните рибарски селца, предлагащи уютни барчета и ресторанти, близостта до известни места като Канкун, Тулум, остров Конзумел и Чичен-Итца.

Нова година в Мексико от 1654 евро

Индия, Шри Ланка и Малдиви

Едно празнично пътуване, две седмици, три мечтани дестинации. И това ако не е "три за щастие", здраве му кажете. Индия е не просто страна, а цял континент със собствена култура. Шри Ланка ще ви омае със своята древна слава, екзотика, цейлонски чай, пикантна кухня и какво ли още не. Малдивите пък според всеки, стъпил там, са раят на земята. Ни повече, ни по-малко. строви.

Нова година в Индия, Малдивите и Шри Ланка от 2969 евро

Куба

Кубински ром, хавански пури и традиционна музика - Куба е на има-няма 10 хиляди километра от България, но дългият полет си заслужава. Освен Нова година, на 1 януари Куба отбелязва и своя Ден на освобождението, така че празничното настроение ще бъде двойно. Карнавали с много танци и фойерверки са неотменна част от празника.

Нова година в Куба от 1558 евро

Отрийте още идеи за Нова година.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин