Игри, които да направят тези дълги пътувания по-забавни - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Игри, които да направят тези дълги пътувания по-забавни
Автор: Peika.bg
Игри, които да направят тези дълги пътувания по-забавни
Снимка: pixabay

Всички ние с нетърпение очакваме забавлението, релаксацията и дейностите, които ни очакват, след като стигнем до дестинацията за пътуване... но защо във времето, прекарано по маршрута до там, трябва да липсва забавление и вълнение?

Следните игри за пътуване за възрастни със сигурност ще направят времето ви, прекарано в пътуване, приятно от началото до края.

Най-добрите игри за пътуване за възрастни

Гореща седалка

Всеки човек се редува да му бъдат зададени пет въпроса. Вето може да се използва веднъж на 5 въпроса, ако човекът на горещата седалка избере да не отговаря на конкретен въпрос. Редът на играта трябва да върви обратно на часовниковата стрелка, а последствията при не даване на отговор на повече от един въпрос могат да бъдат определени преди играта от участниците. Тази конкретна игра за пътуване за възрастни може да бъде малко трудна, ако границите по отношение на въпросите не са определени преди началото й. Имайте предвид, че целта е да бъдете безгрижни, а не подли или натрапчиви.

Buzz Word

В началото на пътуването на всеки пътник се дава дума, която не може да бъде изречена (колкото по-често срещана е думата, толкова по-добре) и 5-10 кламери (безопасни игли или нещо подобно). Когато човек каже думата (например „приятел” или „питие”), губи кламер. Щипката се дава на човека, който улови факта, коя е изречената "забранена" дума. Този с най-много кламери до края на пътуването печели. Този тип игри за пътуване за възрастни са страхотни, когато пътувате с приятели или семейство.

Коя е тази мелодия?

Всеки се редува да си тананика песен, докато останалите се опитват да определят коя е песента. Тази игра за пътуване за възрастни позволява на всеки да участва безгрижно с минимално разсейване на шофьора.

Радио игра на думи

Изключете радиото; всеки пътник избира дума. Един човек ще запише избора, след което ще включи отново радиото. Човекът, чиято дума е изпята или изречена първа, печели. Човекът с най-много точки до края на пътуването е победител. Този тип игри за пътуване за възрастни предпазват хората от битка за това какво да се слуша по радиото, като същевременно добавят забавление и удоволствие.

Познай кой

Един човек мисли за името на известна личност, а другите пътници могат да задават един въпрос с да или не (общо 10 въпроса), за да им помогнат да познаят кой. Човекът, който получи верния отговор, е следващият, който има ред.

от А до Я

Известна също като играта азбука, всеки пътник се опитва да намери обект по време на пътуването, което започва с буквите от азбуката, по ред. Всеки човек се състезава кой да бъде първият, който ще намери съвпадение по азбука, докато си проправяте път към Я. Това е чудесен начин да накарате времето да лети и да избегнете пропускането на забележителности, които са ключови за вашето пътуване.

Игра с имена

Изберете тема (например зърнени храни, филми, песни и т.н.) и всеки човек трябва да даде отговор, който започва със същата буква, от която започва фамилията му. Когато една тема свърши, може да бъде избрана нова тема и играта може да продължи до края на вашето пътуване. Играта с имена е игра за пътуване за възрастни, която може да обхване цялото пътуване, без да стане скучна.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин