Интересни събития този уикенд (23-25 януари) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Интересни събития този уикенд (23-25 януари)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Автор: Peika.bg
Интересни събития този уикенд (23-25 януари)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Къде какво харесахме от събитията този уикенд. Ако никое от тези събития не е вашето, винаги можете да потърсите вдъхновение за пътуване в нашата рубрика Уикенд. От печат излезе и вторият тираж на пътеводителя "50 места, които да посетите в България през 2015 г.", в който сме се постарали да не страдате от липса на вдъхновение. Вижте и интересните събития за деца този уикенд.

 

Месец на виното в Peika.bg

20 януари - 20 февруари, цяла България

В Peika.bg посвещаваме цял месец на напитката на боговете. Ще ви разкажем за българските сортове грозде, за интересни винарни, които можете да посетите в България, както и за винени дестинации, които ще ви вдъхновят да попътувате по света. Следете всичко ново от Месец на виното

*

Sofia MENAR Film Festival

15 януари - 1 февруари, София

Седмото издание на фестивала Sofia MENAR ще представи над 50 премиерни заглавия от Близкия изток и Северна Африка. Специален фокус ще бъде поставен върху независимото иранско кино, като в програмата са включени 6 от най-награждаваните заглавия за последните две години, ще има и литературни четения, дискусии. Подробности и програма на Sofia MENAR Film Festival. Обърнете специално внимание на програмата с филми за пътешествия Керван Сарай.

*

Сет на Gernot Bronsert от Modeselektor

24 януари, София

Gernot Bronsert от Modeselektor пристига у нас, за да разбие януарските студ и скука с взривоопасния си диджей сет. Gernot ще излeзе на сцената на Студио „Орфей“ пред българските си фенове, за да представи най-актуалния диджей сет на електронната банди Modeselektor и Moderat. Повече за сета на Gernot Bronsert. 

*

Ребро Адамово: клюки, илюзии, изкушения - изложба в Дома на хумора и сатирата

до 31 март, Габрово

Веселата къща е подготвила изложбата „Ребро Адамово: клюки, илюзии, изкушения“, посветена на нежния пол. Тя разкрива Eвиното отношение към живота, съкровените женски тайни и радости: всекидневни занимания и малки забежки от сивотата на деня, спомени за миналото и мечти за бъдещето, фантазии и илюзии, любовни и майчини терзания, флиртове и ред други изкушения. Колекцията включва 90 творби живопис и скулптура на 62 автори – 41 българи и 21 чужденци от 11 държави. Научете повече за изложбата Ребро Адамово.

*

Вижте още събития в България и по света, търсете по дата, град и интереси!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин