Интересни събития този уикенд (31 май - 1 юни) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Интересни събития този уикенд (31 май - 1 юни)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Автор: Мария Ангелова
Интересни събития този уикенд (31 май - 1 юни)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Макар този уикенд да се състои от само един почивен ден, не го обиждайте, като прекарате времето си, затворени вкъщи и в самосъжаление към злощастната система за отработване. Вместо това ви предлагаме да се разведрите с някое от следващите свежи събития. Вижте и какво интересно се случва за деца на 1 юни.

 

Queen Tribute в Studio 5

30 май, София

Върнете се в бунтарските години с майсторските изпълнения на бандата We Are The Champions, които ще изсвирят любими парчета на Queen. Подробности за Queen Tribute-a.

*

Устрем Велофест

30 май - 18 юни, Варна

Велоклуб Устрем кани всички почитатели на велосипедите и чистия въздух на велоразходки този уикенд - по асфалт, планинско за начинаещи, планинско за напреднали. Бонус: с дъх на море. Събитията са част от Устрем Велофест 2014.

*

Безплатни обучения за деца в Пампорово

31 май - 1 юни, Пампорово

Летният сезон в Пампорово ще бъде официално открит на 31 май с безплатни лифтове за всички посетители на курорта, а на следващия ден – 1 юни 2014 г. – Денят на детето, от Вело парк Пампорово са подготвили специална програма за всички подрастващи! Освен че, децата до 12 години ще имат свободен достъп до лифтовите съоръжения, ще могат да се включат в много игри, безплатно обучение и други приятни изненади. Научете още за лятната програма в Пампорово.

*

Кинофестивал Златна липа

31 май - 4 юни, Стара Загора

Среща с най-интересното от европейското кино в Града на липите. Тазгодишното издание на кинофестивала "Златна липа" включва лична среща с датския режисьор Томас Винтерберг. Подробности за фестивала "Златна липа".

*

Фестивал на здравето

31 май, София

10 шатри в Борисовата градина ще срещнат посетителите с полезна информация от сферата на медицината. Ще има и специална шатра за деца, където малчуганите ще могат да научат какво е да си доктор, като се упражняват върху плюшени мечета. Подробности за Фестивала на здравето.

*

Театрален фестивал Хасково

до 1 юни, Хасково

Благодарение на драматично-кукления театър "Иван Димов" и Община Хасково, в продължение на няколко дни театралното изкуство господства навсякъде в града – то е на сцената, в Стаята на приказките, на улицата, в парка, в нощния клуб. Научете повече за театрален фестивал Хасково.

*

Празник на розата

до 8 юни, Казанлък

Розобер, карнавал, дегустация на традиционни хлябове - вижте програмата за юни на Празникът на розата в Казанлък. Специална програма за деца ще има на 1 юни.

***

Вижте всичко от секция Събития по дати, теми и градове!

Вижте идеи къде да отидем уикенда.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин