Изключих ли ютията – пътувай спокойно, без да му мислиш! - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Изключих ли ютията – пътувай спокойно, без да му мислиш!
Автор: Александра Любова
Изключих ли ютията – пътувай спокойно, без да му мислиш!

Почивка и пътуване не трябва да се комбинират със стрес, а често точно така се получава.

Като видни пътешественици ще се опитаме да ви дадем няколко лесни съвета как да премахнете притесненията и да се насладите пълноценно на пътешествията си.

1) Съседката ще се погрижи за цветята на мама!

Изключих ли ютията – пътувай спокойно, без да му мислиш!
Снимка: pexels

Да, не е толкова страшно, че няма кой да полее цветята, но все пак може да създаде стрес или дискомфорт. Винаги имаме някой роднина, приятел или съсед, който може да се притече на помощ, така че не пропускайте да го помолите няколко дни преди да тръгнете – да наглежда дома ви и да се грижи за цветята на мама. Оставете малка награда на масичката в хола – кутия бонбони или бутилка уиски, според предпочитанията!

2) Бау-бау ще те обича и като се върнеш!

Изключих ли ютията – пътувай спокойно, без да му мислиш!
Снимка: pexels

Знаем колко е тъжно да се разделиш с тези тъжни големи очи, но понякога се налага да оставиш домашния любимец, за да посетиш ново място и да се впуснеш в приключения. Малката космата топка ще ти прости бързо-бързо, просто се погрижи да има уютен дом и някой, който да се грижи за нея, докато те няма. Това може да е роднина, приятел, съсед или хотел за домашни любимци! Колкото по-рано уредиш въпроса – толкова по-спокоен ще си.

3) Работата да си остане именно там!

Изключих ли ютията – пътувай спокойно, без да му мислиш!
Снимка: pexels

Работата никога няма да се свърши, но преди почивка е хубаво да отметнете по-важните задачи или тези, които са с кратък краен срок. Когато затворите вратата на офиса или лаптопа у дома, трябва да знаете, че за няколко дни сте приключили с работата и всичко ще бъде спокойно. Колегите ще се справят и без вас, поне за малко!

4) Изключихме ли всички електрически уреди?

Изключих ли ютията – пътувай спокойно, без да му мислиш!
Снимка: pexels

Най-големият и широко разпространен проблем е смразяващият въпрос – изключих ли ютията!? Ще ви дадем бърз, лесен и изгоден отговор!

Заменете всички стари, счупени, износени електроуреди с нови – защо не и с режим със самоизключване.

Къде да оставите старите и да получите дори подарък? eMAG идват на помощ с неустоимо предложение – те ще вземат старата ви техника и ще ви дадат ваучер за отстъпка за пазаруване. Да, точно така! Освен че се грижите за природата – получавате и отстъпка! Не е ли страхотно! Не пропускайте да се включите, защото можете да го направите до 13 ноември!

Изключих ли ютията – пътувай спокойно, без да му мислиш!

Сега отново – за втора поредна година, с помощта на eMAG, ще можем не само да рециклираме правилно ненужната техника, но и да получим ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови продукти. Няма изискване връщаните уредите да са били закупени от eMAG. Те може да са от различни категории – лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 20 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 20 лв.) и телевизори (ваучер на стойност 50 лв.). Все пак не всякакви електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията например не се отнася до едра бяла техника. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

До 13 ноември включително всички желаещи да участват в кампанията могат да го направят в един от трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво +1). След като върнат старите си електроуреди, участниците веднага получават своите ваучери и могат да ги използват на място или по-късно, поръчвайки онлайн. От платформата за електронна търговия са подготвили и специален подарък за техните клиенти, показващи своята грижа за природата. Ваучерите са с период на валидност до 16.11.2022 г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 100 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин