Kaliakria Resort: Сватба с гледка към закътани заливи - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Kaliakria Resort: Сватба с гледка към закътани заливи
Kaliakria Resort: Сватба с гледка към закътани заливи
Снимка: Kaliakria Resort

Най-специалният ден заслужава наистина специална обстановка. И мирис на море.

Кажете „да“ на любимия човек сред красивa градина и гледка към живописния залив между Балчик и Каварна. Това е Kaliakria Resort - място, с панорама към морската шир, само на около 60 км северно от Варна.

Ако си представяте сватбата си в средиземноморски стил, тук ще го откриете – допълнен с романтични акценти като парапети от ковано желязо и над 60 вида цветя и дървета.

37535

Сватбеният ритуал и празненството могат да бъдат организирани край басейните на комплекса, които са общо 5 и имат обособени части за децата, а край тях на разположение са шезлонги, шатри и чадъри. Два от тях са инфинити басейни с прекрасна гледка към морето. Мокрият бар и двете лодки са неповторим декор за най-добрите снимки на сватбения ви ден.

Кaliakria Resort има два ресторанта, които предлагат изискана средиземноморска и традиционна българска кухня. Гурме ресторантът El Balcon del Mundo с тераса, която “гледа към света”, обещава спиращи дъха моменти. Ресторантът предлага 80 места в закритата си част и 90 на терасата.

37588

За пълноценна почивка след тържеството на разположение на гостите са фитнес зала и уелнес център. А за да допълните цветната картина от комплекса, може да посетите лятната резиденция на кралица Мария и ботаническата градина в град Балчик.

Сватбата в Kaliakria Resort включва изнесен сватбен ритуал, декорация, DJ и озвучаване – включително и музика на живо, свещеник (по желание).

37585

Експериментирайте и сбъднете и най-смелите си мечти – достатъчно е да споделите идеите и желанията си с екипа на комплекса. За сватбеното ви тържество ще се погрижи нашият Мениджър Мероприятия. Той ще помогне с цялостната организация, така че да можете да се насладите на радостта и вълнението от предстоящия личен празник.

37587

Тук можете да организирате и своето ергенско или моминско парти – с много изненади за бъдещите младоженци, както и годишнини и други семейни събития.

Вижте всички възможности за почивка в Kaliakria Resort. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин