Кръчмата за чай в Лондон - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Кръчмата за чай в Лондон
Автор: Peika.bg
Кръчмата за чай в Лондон
Снимка: Craig Morey

Можете ли да повярвате, че има англичани, които твърдят, че техният чай, традиционната им напитка, не е достатъчно добър? Или че не е толкова добър, колкото в други държави? Британецът Алекс Холънд оспорва качествата на чая в заведенията на Лондон и е решен да промени това.

В момента в британската столица можете да пиете чай в заведение, но атмосферата е прекалено подредена, а отношението към напитката трябва да бъде променено, според Алекс.

Той възнамерява да съчетае две от най-известните английски институции – кръчмата и чаят. Тоест – по-весела атмосфера и по-креативно отношение към чая. Като например, храната, която върви с горещата напитка.

36149

Алекс има намерение в неговото заведение да се сервира различни видове храна, които вкусово да отговарят на различните видове чай. През нощта пък неговата кръчма ще предлага чаени коктейли.

Заведението ще работи директно с дребни производители на чай от Индия, а дали е прав е едната страна на въпроса и това ще си проличи. За нас остава да видим как ще протече неговия предприемачески експеримент. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин