Милано в гръб. На колело. - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Милано в гръб. На колело.
Автор: Peika.bg

Макар за Италия моторетките и веспите да са далеч по-характерни, там велосипедисти в градски условия съвсем не липсват. И както във всичко друго, и в карането на колело италианците постигат завиден стил.

След като ви разказахме за невероятния фотопроект на италианеца Габриеле Галимберти за гозбите на бабите по света, отиваме пак в Италия. По-точно в Милано, където проектът „Център отзад“ (Downtown from behind) ни разхожда по миланските улици плътно зад гърба на колоездачите.

Именно благодарение на него можете да видите комбинацията от костюм и жълти обувки. И как само италианците могат да постигнат това тя да не изглежда като върховно стилно недоразумение. Както и четене на вестник в движение. Да не забравяме и странните и обемисти предмети, които жителите на Милано най-нехайно мъкнат на гръб, докато карат колело.

Както отбелязват колегите от Fit&Well, това е от тези фотографски идеи, които просто си плачат да бъдат откраднати и възпроизведени на родна почва. С тази разлика, че тук няма как да е същото. Вижте и нюйоркския вариант на проекта.

 

Тази статия ви хареса? Присъединете се към Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътешествия, идеи за еднодневни разходки, близки и далечни маршрути и срещи с пътешественици! 

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин