Най-добрите кафенета в Детройт - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-добрите кафенета в Детройт
Автор: Peika.bg
Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Детройт е една страхотна дестинация за пътешествениците! С красиви градски паркове, музеи от световна класа, страхотни места за хапване, фантастични места за пазаруване и редица разкошни бутикови хотели.

Ще ви представим най-доброто от най-добрите кафенета в Детройт! Детройт има невероятни кафенета с наистина уникална обстановка. 

New Order Coffee Roasters

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Намира се в Midtown. Mисията на New Order е да се "наслаждавате и зареждате с енергия всеки ден от живота си." Тяхното светло и проветриво кафене е ярко бяло, което придава усещането за голямо и открито пространство. Някои акценти в интериора правят New Order да изглежда енергично и забавно пространство! Има достатъчно места за сядане с дълги маси за големи групи, малки маси за кафе с приятел и места за сядане на бара. Има също така очарователен вътрешен двор и частна стая, която може да бъде наета за групови учебни сесии или срещи.

Менюто в New Order е също толкова забавно и зареждащо, колкото и самото кафене с напитки като Latte, Marshmallow Latte и M&M Mocha Latte. Кафето им е невероятно и можете да вземете торбичка от техните ароматни кафени зрънца със себе си у дома. Всички напитки съдържат или глутен, или шоколад. Чаша ванилово лате, макар и нещо съвсем простичко, ще бъде една от най-добрите чаши кафе, които сте пили. 

Great Lakes Coffee Roasting Company

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Отново в Midtown се намира Great Lakes Coffee Roasting Company. Това е страхотно място, където да се отбиете за кафе в Детройт. Няма да искате да го пропуснете! 

Great Lakes Coffee Roasting Company се фокусира върху целия процес на печене на кафе, преди да ви сервира чашата ароматна напитка. Те работят директно със своите фермери и доставчици. Посещават всяка ферма, внимателно подбират най-добрите зрънца, които да се пекат ежедневно за вас. Винаги ще знаете откъде идва кафето ви. Освен напитките, се предлагат и леки закуски, сандвичи, салати и десерти.

Не само кафето е фантастично, но и мястото на Midtown, което заема е наистина уникално. Интериора е интересен със своите тухлени, дървени акценти и цветни произведения на изкуството от местни художници. Пространството е с високи тавани и придава усещане за простор. Има много места за сядане, с множество големи маси за групи от хора, по-малки масички, столчета на бара и други. Независимо дали търсите спокойна атмосфера за наваксване на някоя работа или хладно място, за да се срещнете с приятели за обяд и кафе, Great Lakes Coffee Roasting Company е мястото!

Lucky Detroit

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Кафе-магазин Lucky Detroit се намира вътре в бръснарница. Да, вътре в бръснарница. Само в Детройт! На основния етаж се намира бръснарницата. Горе по стълбите вляво може да си направите прическа. Но нагоре по стълбите и вдясно можете да изпиете вкусна чаша кафе! Това е малко, но страхотно пространство с дълга дървена маса, няколко по-малки масички, няколко табуретки на бара и гигантски лос, закачен на стената.

Не се притеснявайте - всъщност не можете да видите хората, на които правят прическа - пространствата са отделни. Бръснарницата преди е била място за сбирки, където хората се срещали, за да си разказват новините от квартала. Днес това чувство за общност често се усеща в местното кафене. 

Astro Coffe

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Намира се в Corktown на Michigan Avenue в сянката на историческата гара. Astro Coffee се пече в Core City. Те представят сезонно кафе от цял ​​свят, като се фокусират върху производителите на малки партиди. Кафето разполага и с вкусен масив от домашно приготвени сладкиши и сандвичи, приготвени от органични съставки.

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Astro Coffee е олицетворение на местно кафене. Има постоянен поток от хора и наподобява Starbucks по време на сутрешния час пик, което говори много за качеството на тяхното кафе и обслужване. Мнозина взимат кафето си за из път, но повечето остават и се наслаждават на пространството и компанията. Със столчета на бара, дълга дървена маса и множество по-малки маси - Astro разполага с гигантска стена с дъска, която споделя тяхното меню и някои местни изкуства, както и причудлива колекция от различни реколти. Различните видове столове и табуретки в Astro, дават на пространството хипстърско усещане, което изглежда казва: „Влезте, всички сте добре дошли, независимо откъде идвате."

Cafe 78

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Кафе 78 се намира в Музея за съвременно изкуство Детройт и ако не знаете, че е там, никога няма да го намерите! Кафето заема гигантско ръстик пространство с акценти от тухли и крушки, висящи от тавана от жици. Мястото е наистина голямо - с дивани и десетки маси, разпределени сред голям промишлен склад. Това е еклектично пространство с много артистично вдъхновение, тъй като кафенето седи вътре в MOCAD, който е домакин на едни от най-добрите съвременни изкуства в града. Кафенето предлага опростена селекция от кафета и лате и малка селекция с храна, включваща храна от прочутите деликатеси на Zingerman's и Russell Street Deli. Има и бар за коктейли и други напитки.

Ashe Supply Co.

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Разположена в центъра на Операта в Детройт, мисията на Ashe Coffee Detroit е „Пийте кафе, живейте диво“. Ashe предлага ръчно изработено кафе и стоки, които преплитат "кафе, дрехи и изкуство за градския авантюрист". Има забавна местна атмосфера. Високите тавани, дървеният бар и тухлените стени придават на Ashe жизнено, съвременно усещане. Предната стена е в прозорци от пода до тавана, което позволява на слънчевата светлина да направи пространството светло и приканващо. Има високи маси и обикновени маси с очарователни столове от метал и дърво с пръски от боя. 

Cannelle by Matt Knio

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Ако търсите кафене и френска сладкарница в едно, Cannelle by Matt Knio е мястото за вас! Едната част е кафене с пълно обслужване, което също сервира вкусно горещо какао и прясно изцеден сок, докато другата е пълна с най-вкусните френски сладкиши. Ще откриете всеки вкус и цвят на френски макарони! Макароните са изпечени до съвършенство и струват по 1,50 долара на брой. 

Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest
 
Най-добрите кафенета в Детройт
Снимка: Pinterest

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин