Най-добрите неща за правене в Лондон с деца - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-добрите неща за правене в Лондон с деца
Автор: Peika.bg
Най-добрите неща за правене в Лондон с деца
Снимка: pixabay

Колкото и Лондон да е страхотен град за възрастни, потенциално е още по-добро място за деца. Градът е пълен с атракции, специално предназначени за деца, или дейности, които са еднакво забавни за вас, както и за малките.

От образователни комплекси до завладяващи преживявания, ето седем от най-добрите неща за правене в Лондон с деца.

Ако планирате да отидете в Лондон, ето най-доброто нещо, което трябва да направите.

1. Студио Хари Потър

Най-добрите неща за правене в Лондон с деца
Снимка: pixabay

Запознайте децата с магьосническия свят на Хогуортс в Студиото Хари Потър. Разположени в Уотфорд, малките (и възрастните!) могат да се потопят в мистериозните улици на Diagon Alley, емблематичната платформа ¾, Privet Drive и Голямата зала на Хогуортс. Разходете се там, където някога са го правили Хари, Хърмаяни и Рон, и се полюбувайте на реквизита и костюмите, които са поддържани с любов, за да могат да се наслаждават на феновете. Това е вълшебно преживяване за цялото семейство. 

2. Приключението на Шрек

С любовта към Шрек, обхващаща поколенията, Приключението на Шрек може да бъде още по-забавно за възрастните. Идеален за възраст над 6 години, уникалната атракция ви превежда през блатото на Шрек за едно невероятно изживяване. Това е страхотно забавление за цялото семейство, където пътуването ви отвежда през земята на Far Far Away, където можете да видите, чуете, докоснете и помиришете света на киното. Запознайте се с Шрек, Фиона и Донки, решете пъзелите, гледайте предаванията на живо и се насладете на изживяването с 4D летящ автобус.

3. Детска градина на Кю

Градините на Кю са винаги красиви, но Детската градина извежда изучаването на листата и фауната на ново ниво. Децата могат да изследват естествената среда, докато научават за всички неща, от които растенията се нуждаят, за да растат – земя, въздух, слънце и вода. Елементите са разделени в свои собствени градини - минете през бамбуковия тунел в Земната градина, скачайте на батути във Въздушната градина, минете през пръстен от цветя в Слънчевата градина и безопасно се катерете по естествени камъни, които водят до поток във Водната градина. Забавно е, образователно и пейзажът е красив.

4. KidZania

Най-добрите неща за правене в Лондон с деца
Снимка: KidZania

Децата обичат завладяващите изживявания и KidZania е нещо наистина интересно. Разположен в Westfield White City, комплексът се е превърнал в реплика на град с павирани улици, сгради и икономика. Децата получават костюми и поемат различни работни роли, включително лекари, пожарникари, магазинери, зъболекари и др. Родителите и лицата, които се грижат за тях, могат да наблюдават от зоните за публика, но децата трябва да работят заедно, докато придобиват оценка за реалните работни места и научават за стойността на парите.

5. Dino Snores в Природонаучния музей

Най-добрите неща за правене в Лондон с деца
Снимка: pixabay

От всички неща, които можете да правите в Лондон с деца, преспиването в Природонаучния музей трябва да е най-уникалното. Dino Snores е ежемесечно събитие, където децата (и придружаващите ги възрастни) могат да спят под скелет на син кит. Супер популярен е, така че не забравяйте да резервирате много предварително. Но си струва да планирате, особено когато малките са развълнувани от научното шоу на живо и тайни крадливи погледи, водени из галерията с фенерче, както и правят свои собствени тениски на динозаври, които да носят вкъщи.

6. Аквариум Sea Life

Аквариумът Sea Life във Ватерло е пълен със забавни дейности, които са колкото образователни, толкова и забавни. Разходете се из тунела на океана за незабравимо изживяване с вашите деца, забелязвайки огромните зеленоморски костенурки, докато плуват над главата ви. Едно от най-големите атракции на Sea Life е техният Shark Walk, където акулите се плъзгат само на сантиметри под краката ви. Въпреки че има какво да преживеят и научат, ние смятаме, че децата ще харесат Penguin Point – сладките пингвини Gentoo лудуват на леда и се плъзгат през водата.

7. Go Ape

Въпреки че може да не очаквате да откриете приключение на върха на дърво в зона 1, Go Ape в Battersea е пълен с изненади. Децата могат да се превърнат в малки маймуни сред дърветата, пресичайки дървени мостове, въжени стени и спускайки се по различни лифтове. Освен че е страхотно забавно, това е упражнение за изграждане на екип, което ще повишава увереността и ще разсее страховете от високо. В зависимост от това колко малко е вашето дете, то може да не успее да вземе всички курсове, но има много неща, които да го забавляват.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин