Най-добрите паркове в Сан Диего (част 2) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-добрите паркове в Сан Диего (част 2)
Автор: Peika.bg
Най-добрите паркове в Сан Диего (част 2)
Снимка: pixabay

Помислете за всеки глагол за развлечение или повишаване на адреналина и със сигурност има парк в Сан Диего, който да прави точно това и много повече.

Независимо дали сте готови за дневна екскурзия или сте подготвени за приключение за една нощ; независимо дали целта ви е да си починете на открито или да карате велосипед, да се разхождате или да разглежддате - идеалното изживяване в парка никога не е далеч от обсега в Сан Диего. Като добавим към завидния климат в региона и разнообразната топография, дори и най-колебливият човек не може да не бъде вдъхновен да излезе навън.

Позволете на тези няколко парка в Сан Диего да ви запознаят с всичко, което регионът може да предложи.

Най-добрият велопарк - Sweetwater Bike Park, Бонита

Най-добрите паркове в Сан Диего (част 2)

На изток от Сан Диего, Sweetwater Bike Park е уникално преживяване в рамките на по-големия регионален парк Sweetwater. Изграден на четири декара, този велопарк е оборудван с места за каране от начинаещи до експерти, зона за различни умения, пътеки, писта за деца и др. Велопаркът е покрит със същия материал, използван на пистите BMX, което води до плавни скокове и завои навсякъде. В момента паркът е единственият по рода си в окръг Сан Диего, а подобни паркове са в процес на разработка. Другаде в Регионалния парк Sweetwater има опции за походи, лагери, пикници и разхлаждане - източните части на окръга стават значително по-горещи от крайбрежните региони през топлите месеци.

Най-доброто място за къмпинг - Окръжен парк Уилям Хейз

Най-добрите паркове в Сан Диего (част 2)

Разпънете палатка, донесете си собствен матрак и спално бельо или паркирайте своя кемпер сред боровите, дъбови и кедрови дървета в парка на Уилям Хайзе. Обадете се предварително, за да резервирате каюта, която включва камина, вътрешно осветление, двуетажни легла, килер за храна и (ако искате) WiFi. Тези каюти са склонни да резервират седмици предварително и имайте предвид, че домашни любимци не се допускат в или около каютите. Еднодневните посетители имат достъп до пешеходни и конни пътеки и места за пикник. Eлените и стадата пуйки от Рио Гранде са често срещани в дивата природа в парка, както и сивата лисица, котката, златния орел и от време на време планински лъв. Разположен на 1000 акра в планинската верига Куямака, Уилям Хайсе е удобно разположен на пет мили от старомодния център на Джулиан. В края на 19-ти век Джулиан е процъфтяващ миньорски град. В наши дни, в допълнение към чистия въздух и естествената обстановка, местните жители и посетителите са привлечени от района за неговия ценен ябълков пай и сайдер.

Най-доброто място за скейтборд - Скейт парк Роб Фийлд, Оушън Бийч

Най-добрите паркове в Сан Диего (част 2)

Първият скейтборд парк в Сан Диего, създаден с помощта на международно признати местни скейтбордисти като Тони Хоук, е един от най-живописните. Скейт паркът Robb Field е разположен по поречието на река Сан Диего, в океанския плаж и разполага с 40 000 квадратни метра бетон за всички нива на умения. Този скейт парк разполага с различни первази, парапети и помпа. Скейт парка е на по-малко от миля от плажа, кафенета и ресторанти по улица Voltaire Street и непосредствената околност на Ocean Beach Pier.

Най-добрият парк, подходящ за кучета - Кейт Сешънс квартал парк, Тихия плаж

Най-добрите паркове в Сан Диего (част 2)

Кучетата се разхождат свободно сред обширни, тревисти склонове на парк Кейт Сешънс в Тихия плаж. Вибрациите са релаксиращи и хората ще оценят гледката към залива Мишън и хоризонта на Сан Диего (дори моста Коронадо в ясен ден) в далечината. Опаковайте храна, вода и слънчеви очила и поседнете някъде под евкалиптовите дървета. Други характеристики включват детска площадка и туристически пътеки. Вземете провизии на Mission Blvd или Garnet Avenue за импровизиран обяд за пикник или акомпанимент до залез слънце.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин