Най-щурото състезание със 7 конски сили - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-щурото състезание със 7 конски сили
Автор: Иван Чорбаджийски

3500-километрово приключение през цяла Индия на борда на моторизирана рикша със 7 конски сили. Това е може би най-неразумното нещо, с което бихте могли да запълните две седмици от живота си. Състезанието с рикши (The Rickshaw Run) се провежда с благотворителна цел всяко лято и, оказва се, успява да открие достатъчно неразумни люде, които да се включат в него с огромен ентусиазъм.

Със своите цели 7 конски сили, които придават мощен тласък на трите миниатюрни колела, с невъобразимо шумния си двигател, със склонността си към повреди и с абсолютната си безполезност, когато трябва да ви предпази от прах и боклуци по пътя – моторната рикша е най-великата офроуд машина на света!

Маршрут няма. Има начална и крайна точка, а къде дебнат опасни бандити или пътят пропада ще узнаете сами. Отборите са от максимум четирима души, като те трябва да съберат минимална сума за благотворителност. В замяна на това получават невероятното изживяване, което включва (но не се ограничава с) – вероятност да заседнете, да се преобърнете, участие в няколко умопомрачителни целонощни партита, три дни тест драйв и възможност да украсите/ремонтирате рикшата си.

Ако вече ви звучи забавно, вижте галерията и видеото и съвсем ще се убедите:

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин