Нов начин да използвате U-образната възглавничка за път - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Нов начин да използвате U-образната възглавничка за път
Автор: Peika.bg
Нов начин да използвате U-образната възглавничка за път
Снимка: flickr/Takahiro Yamagiwa

Eдин от най-верните приятели на често пътуващите хора са U-образни те възглавниците за път. 

Тези меки и удобни предмети спасяват човек от схващане на врата по време на дълъг път и дават нужния комфорт за сън. Повечето хора използват възглавницата като я слагат зад врата си, а страните ѝ падат точно върху рамената. Целта е да можете да се облегнете на едната или другата страна и така по-лесно да заспите.

Оказа се обаче, че това не е точната позиция на възглавницата за път. Всъщност поставянето ѝ по този начин е доста грешно. Според блогърът Аманда Уудс по-добрият вариант е да сложите възглавницата си обрано - отпред под брадичката като отново страните ѝ падат върху рамената. По този начин главата ви е много по-стабилна, защото може да облегнете брадичката си.

Блогърката, която обича да пътува и пише повечето си статии на тази тематика, намира начина по време на дълъг полет. По нейни думи, хората около нея започнали да я гледат странно, но тя се чувствала много по-добре след като обърнала възглавницата си.

Дори по време на турболецния, тя се чувствала комфортно заради новия начин, по който държала възглавничката. Уудс признава, че така тя усещала главата си по-добре предпазена и не чувствала напрежение. Дори главата ви да клюмва напред или настрани по време на сън, няма да усетите дискомфорт, защото възглавницата ще омекоти падането.

Разбира се, това не е удобен начин за носене на възглавницата, когато хапвате по време на път или пък пиете нещо. Тогава просто я завъртате зад врата и се наслаждавате на обяда си. Когато усетите, че искате да починете и да затворите очи, може да пробвате новия метод и да поставите възглавницата си под брадичката.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин