5 съвета за спестовно пътуване - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 съвета за спестовно пътуване
Автор: Peika.bg
5 съвета за спестовно пътуване

Всеки иска да пътува много и, ако е възможно, да не му излиза прекалено скъпо. 

Затова подбрахме за вас няколко трика как пътуванията ви да ви да не ви излизат солено. 

1. Абонирайте се за оферти

Има много възможности в интернет, от които да се възползвате и да се абонирате, за да разбирате своевременно, когато има изгодна оферта за дадена дестинация. Така ще можете бързо да се възползвате от тях.

2. Възползвайте се от специални оферти

Често най-вече нискотарифните авиокомпании пускат много изгодни цени за полети до някой град. Затова, ако дестинацията е привлекателна за вас, не му мислете много и си резервирайте билети, за да не ви изпреварят. Със сигурност няма да съжалявате. 

3. Отидете на гости на приятел или роднина

Всички имаме поне по един приятел или роднина, който живее извън България и които винаги отлагаме да навестим. С един такъв тип пътуваме можем както да прекараме време с обичан човек, който не сме виждали от много време, така и да имаме едно пътуване доста по-олекотено откъм разходи що се отнася до нощувки и храна.

4. Купувайте билети онлайн

Дори и да ви звучи странно доста често билетите за много забележителности са по-евтини, ако ги резервирате онлайн, отколкото на място. Друго предимство е, че по този начин ще си спестите реденето на опашки и по този начин ще си спестите доста време, което можете да оползотворите пълноценно. 

5. Използвайте туристически карти с намаления

В много от големите туристически градове има карти, комбиниращи транспорт, както и безплатно или поне с доста по-ниска цена посещение на определени забележителности. Така че това е една опция, от която любителите на музеи и галерии могат да се възползват. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин